Siirry sisältöön

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Pitääkö kaikkiin metsiin kajota

Profiilikuvan paikka

Toinen koiranomistaja
29. syyskuuta 2021 kello 8.44.55

Alajuoksun ja teollisuusalueen välinen pieni metsä on ollut todella tärkeä virkistysalue ja minulle tärkein syy miksi haluan lähistöllä asua. On todella kummallista miksi jokaiseen pieneenkin metsään pitää mennä puita kaatamaan tai jotain muuta rakentamaan. Käyn metsässä pari kertaa päivässä koiran kanssa ja niin tekee moni muukin koiranulkoiluttaja. Tästä ei tule meteliä lähistön taloihin. Eikö metsä voitaisi pitää luonnontilassa ja muidenkin ulkoilijoiden virkistyskäytössä. Ei haittaa juuret poluilla eikä metsän märkyys. On kiva risteillä polkuja ristiin rastiin koiran kanssa. Pimeällä otan taskulampun käyttöön. Olen vieraillut naapurikunnassa neljässä eri koirapuistossa ja ne kaikki on rakennettu paikkaan jossa ei ole asuntoja lähellä. Nykyisen suunnitelman mukaan koirapuisto tulee todella lähelle taloja ja meteli tulee varmasti häiritsemään asukkaita kovasti. Alajuoksun parkkipaikka on aivan täynnä iltaisin. Jo nyt päiväkodista lapsiaan hakevat vanhemmat parkkeeraavat autonsa osittain jalkakäytävälle josta syntyy vaaratilanteita tien mutkassa.