Siirry sisältöön

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Lapsille oikeus aitoon metsään ja turvallisuutta

Profiilikuvan paikka

Huolestunut2
5. lokakuuta 2021 kello 19.58.24

Tuossa metsässä näkyy paljon lapsia leikkimässä ja nuoria liikkumassa aamusta iltaan. Miksi lapsilta ja nuorilta halutaan viedä pois aito luonnonmetsä? Minne lapset ja nuoret sitten menevät oleskelemaan? Kadulle?

En myöskään ymmärrä Alajuoksun kautta rakennettavaa puistoraittia. Alajuoksulla liikkuu paljon lapsia ja nytkin on usein autoja parkeerattuna osittain jalkakäytävälle, jolloin jalkakäytävällä taistelevat tilasta autot ja lapset. Alajuoksun varrella on kaksi päiväkotia, jonne lapsia tuodaan ja haetaan. Mikäli koiran ulkoiluttajat vielä tuovat ja vievät koiransa koirapuistoon niin liikenne Alajuoksulla tulee kasvamaan erittäin paljon. Lasten turvallisuuden nimissä Alajuoksu on päättyvä katu, johon ei saisi aiheuttaa enään yhtään ylimääräistä liikennettä, joka vaarantaa lapset ja muut tiellä liikkuvat.