Siirry sisältöön

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Tiesitkö, että Laitniemi on jo asutettu?

Profiilikuvan paikka

Metsän ystävä
5. lokakuuta 2021 kello 20.44.37

Laitniemen metsässä asuu runsaasti mm. eri lajien lintuja, oravia, rusakoita, kettuja, lepakoita ja menneenä kesänä siellä on oleskellut myös metsäkauris kahden vasan kanssa. Metsässä käy myös koiran ulkoiluttajia ja myös muita, jotka nauttivat luonnosta (mm. lähellä olevien päiväkotien lapset). Nämä kaikki ovat tulleet hyvin toimeen keskenään, koska kaikille jää riittävästi tilaa.

Koira-aitaukset tarkoittaisivat, että Laitniemen tasapainotila järkkyisi ja hyötyjänä on yksinomaan koiran ulkoiluttaja, jos hänkään, koska läheskään kaikki koirat eivät tule keskenään toimeen (etenkään aitauksessa). Tällöin viedään tila ja luonnollinen metsäympäristö myös koiranulkoiluttajilta. Lisäksi suunnitellut koira-aitaukset ovat liian suuria suhteutettuna Laitnimen metsän kokoon.

Miksi asutettuun Laitniemeen pitäisi rakentaa koira-aitaus, kun se on jo 100 % hyötykäytössä ja vielä sellaisenaan. Eikö mm. aiemmin mainitussa kommentissa Juvanmalmin koirahallin läheisyydessä olisi sopivampi paikka?