Siirry sisältöön

Keskustelua Niipperi-Juvanmalmi koira-aitauksesta

Puhekupla 23
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 5.10.2021

Liitteet

Ilmianna

Katso muut kommentit

Välttämättömät tarpeet koiralle

Profiilikuvan paikka

Ei koiran omistaja
5. lokakuuta 2021 kello 23.55.12

Koiran omistajat käyvät yleensä todella lyhellä lenkillä koiran tarpeiden vuoksi, 500m (kun ei jakseta kävellä), jonne ns. jätökset jätetään (ei noudateta säädäntöä).

Minustakin koiran omistaminen olisi hienoa, mutta tiedän, että se vaatii tiettyä vastuuta ja säännönmukaisuutta, jota itse en voi taata, joten en hanki koiraa vaikka se olisi aivan ihana ja kiva.

Toivon, että koirien omistajat huomioivat tämän tuodessaan koiria mahdolliseen koira-aitaukseen ja eivätkä anna koiriensa kusta jokaisen postilaatikon sekä jätelaatikon juureen. Koiranomistajia tulee velvoittaa ja opettaa koiransa siten, että koirat kusee ja tekevät jätöksensä koira-aitauksessa, jossa koiran omistaja/huolehtia voi kerätä jätökset. Tällöin voidaan turvata lapsilla vapaa ja turvallinen liikkuminen muualla, kun kadunvarret eivät ole täynnä koiran virtsaa ja ulostetta. Tämä on perusoikeus.