Siirry sisältöön

Rovaniemen kaupungin liikuntapoliittinen ohjelma 2020 tutuksi ja osaksi arkea

Kysymysmerkki 4
Kysely | Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut
Kysely on päättynyt

Anna panoksesi Rovaniemen kaupungin liikuntapoliittisen ohjelman jalkauttamiseen ilmiantamalla keinoja ja tapoja toteuttaa ohjelman tavoitteita.

Liikuntapoliittisen ohjelman avulla tavoitellaan lisääntyvää monialaista yhteistyötä, edistetään suunnitelmallisuutta, selkeytetään liikuntapalveluiden koordinaatioroolia sekä edistetään Rovaniemen kaupungin tunnettavuutta kansainvälisenä liikunta-, urheilu- ja tapahtumakaupunkina.

Liikuntapoliittisen ohjelman tavoitteiden toteutuminen ja niiden jalkautuminen osaksi eri toimijoiden arkea edellyttää onnistunutta ja avointa vuorovaikutusta ja myös uusia monialaisia toteuttamisen keinoja. Anna ehdotuksesi 20.11.2016 mennessä ja pääset vaikuttamaan tulevaisuuden liikuntatoiminnan kehittämiseen.

Perustiedot

Päättynyt: 20.11.2016

Liitteet

Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

Vastaukset
 • Rovaniemellä ja sen läheisyydessä on poikkeuksellisen runsaasti metsästäjiä ja aktiiveja reserviläisiä, alueelta löytyy myös varuskunta. Hyödynnetään tätä ja luodaan vapaa-ajan ammuntaurheilusta yksi alueen valtti.

 • y8ho

 • Ehdotuksia:
  1. Jokivarsia pitäisi hyödyntää paljon paremmin yleisten reittien muodossa. Kaupunki missä on näin paljon rantaviivaa ydinkeskustassa, jättää lähes tyystin hyödyntämättä hienot rantamaisemat. Reitistö päällystettynä kivituhkalla olisi erittäin monikäyttöinen.
  2. Rovaniemi kaupunkina ja siellä oleva urheiluopiston ympäristö ja akatemia ovat olleet vetovoimaisia kilpaurheilijoiden keskuudessa. Tätä kokonaisuutta täydentäisi rullahiihtoon suunniteltu asvalttipäällysteinen rata. Tiedossahan on, että kevyenliikenteen reitistöjen päällysteet ovat Rovaniemellä erittäin huonokuntoisia. Lisäksi liikenneturvallisuuden kannalta olisi parempi mikäli hiihtäjät olisivat pois muun liikenteen seasta.
  3. Golfkentän päästä rakalle nouseva latupohja pohjattiin kivituhkalla alaosasta jokin aika sitten. Toivoisin, että pohjan parantaminen tehtäisiin ihan ylös asti. Pienellä parannuksella saataisiin hyvä lisä reitistöön.
  4. Vaaran vanhojen hienojen reitistöjen uudelleen pinnoittaminen. Alkavat olla kuluneita ja kivituhkalla pinnoitettaessa ne olisivat pitkään huippukuntoisia.

 • Tekojäärata opiston ja pallohallin väliin,kehitetään liikenneväylät ja parkkipaikat tulevaisuuden vision, liikkumisen näkökulmasta,vähemmän päästöjä lapsille hengittää!