Siirry sisältöön

Keskustelu kolmiokorttelin kaavasta

Puhekupla 1
Keskustelu | Jyväskylän kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Keljonkankaan uuden yhtenäiskoulun suunnittelu on aloitettu kaavoituksesta. Koulua suunnitellaan niin sanottuun Kolmiokortteliin Eteläväylän ja Sohlberginkadun kulmaukseen. Asemakaavamuutos tuli vireille 10.2.2017 ja suunnitelman mukaan kaavamuutos menisi päätöksentekoon alkuvuodesta 2018. Kaavan materiaalit, tarkempi kaavaselostus sekä virallinen kommentointi löytyvät Kolmiokortteli, asemakaava -sivulta, täällä alueen kaavoituksesta on mahdollista keskustella ja kommentoida vapaamuotoisesti. 

Perustiedot

Päättynyt: 31.12.2017

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Keljonkankaan karnevaaleilla 17.6.2017 käytiin keskustelua yhtenäiskoulun suunnitelmista

Profiilikuvan paikka

Ilona Hokkanen / asemakaavoitus
7. heinäkuuta 2017 kello 13.30.24

Jyväskylän kaupunki oli mukana ensimmäistä kertaa järjestetyillä Keljonkankaan karnevaaleilla. Kaupungin kojulla oli mahdollista tutustua yhtenäiskoulun hankkeen alustaviin suunnitelmiin sekä keskustella siihen liittyvien eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa kaavoituksesta perusopetukseen.

Sää suosi karnevaaleja ja kaikenikäistä väkeä oli mukavasti liikkeellä. Yhtenäiskouluhankkeesta oltiin kiinnostuneita koko asuinalueen kehittämisen näkökulmasta. Kojussa pystyi jättämään terveisiä suunnittelijoille. Esille nousi muun muassa liikuntatilat niin sisällä kuin ulkona mutta myös tarve tilojen helpolle harrastuskäytölle kouluajan ulkopuolella. Myös alueen liikenneturvallisuuden tarkastelu koettiin erityisen tärkeäksi suunnittelussa.