Siirry sisältöön

Mitkä toimijat ovat edesauttaneet työllistymistäsi?

Puhekupla 3
Keskustelu | Kainuun liitto
Keskustelu on päättynyt

Kainuussa työllistymistä edistäviä tahoja ovat muun muassa TE-toimisto, kunnat, järjestöt ja yhdistykset, yritykset sekä työllisyyshankkeet.Jos olet ollut työnhakijana, mitkä tahot ovat edesauttaneet työllistymistäsi?

Perustiedot

Päättynyt: 30.6.2017

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

AVO palvelut

Profiilikuvan paikka

Smöggis
18. helmikuuta 2017 kello 9.41.25

Ammatinvalintapsykologin palvelut ovat ainoat jotka ovat ohjanneet minua eteenpäin työelämässä ja saaneet hakeutumaan koulutukseen. AVO:n toimintaa kannattaa siis tukea ja sen käyttöä kannustaa työttömien ohjaamisessa.


TYPin palvelut

Profiilikuvan paikka

aurinkoinen
18. helmikuuta 2017 kello 12.20.28

Olin vuoden verran Typin, eli Työvoimanpalvelukeskuksen asiakkaana ja sain sieltä kokonaisvaltaista tukea työllistymiseeni ja elämäntilanteeseeni. Pääsin sitä kautta palkkatukityöhön työllistämishankkeeseen. Enemmän tulisi tukea ihmistä kokonaisvaltaisesti, ei pelkästään työnhaussa. Useiden toimijoiden tulisi tehdä enemmän yhteistyötä työttömän tukemisessa.


Työkkärin psykologi

Profiilikuvan paikka

Ammatinvaihtaja
22. helmikuuta 2017 kello 20.22.44

Olen joutunut kahdesti kouluttautumaan uusiksi (toinen kerta huonosti työllistävä ala ja toisen kerran terveyssyistä) ja molemmilla kerroilla olen saanut korvaamattoman tuen ammatinvalinnan psykologilta. Osasi kannustaa ja uskoi minuun, ja ainoa joka kysyi mitä minä haluan ja ajattelen. Myös parikymppinen tyttäreni sai samalta ammatti-ihmiselta uutta suuntaa työelämäänsä ja ennen kaikkea uskoa itseensä ja paljon vinkkejä työpaikan hakemiseen