Siirry sisältöön

Ota kantaa Kokkolan elinvoimatekijöihin

Kysymysmerkki 30
3.12.2018 | Kokkolan kaupunki
Hanke on päättynyt. Yhteenveto:

Kokkolan kaupunki valmistelee kuluvalle valtuustokaudelle elinvoimaohjelmaa, joka on yksi tärkeimmistä strategian linjauksia toteuttavista kehittämisohjelmista. Elinvoimaohjelmaa on työstetty osallistavalla otteella kuntalaisia ja eri sidosryhmiä kuullen.

Syksyllä järjestetyssä elinvoimaseminaarissa ja otakantaa.fi –palvelussa on avattu keskustelua kaupungin eri elinvoimatekijöistä. Osallistujia ja vastaajia pyydettiin kommentoimaan, miten Kokkolan elinvoimaa voidaan kehittää kaupunkiympäristön, työllisyyden, vetovoiman, kaupunkimarkkinoinnin ja elinkeinojen osalta.

Seminaarikeskustelujen antia sekä otakantaa.fi –palvelun kyselyn vastauksia hyödynnetään laadittaessa kaupungin elinvoimaohjelmaa. Tavoitteena on, että elinvoimaohjelma on kaupunginhallituksen käsittelyssä tammikuussa 2019.

None

Kokkolan kaupungin strategia vuosille 2018–21 hyväksyttiin marraskuussa 2017. Strategia linjaa kaupungin kehittämisen isot suuntaviivat. Strategian pohjalta laaditaan tarkentavia ohjelmia, joista yksi tärkeimmistä on elinvoimaohjelma. Elokuun puolivälissä pidettiin elinvoimaohjelmaa pohjustava seminaari Elinvoimaa estradilla. Mikäli et päässyt paikalle seminaariin, niin sinulla on vielä tilaisuus ottaa kantaa seminaarikeskustelujen viiteen teemaan.


Kokkolan kaupungin strategia vuosille 2018–21 hyväksyttiin marraskuussa 2017. Strategia linjaa kaupungin kehittämisen isot suuntaviivat. Strategian pohjalta laaditaan tarkentavia ohjelmia, joista yksi tärkeimmistä on elinvoimaohjelma.

Elokuun puolivälissä pidettiin elinvoimaohjelmaa pohjustava seminaari Elinvoimaa estradilla. Keskustelu oli vilkasta ja ideoivaa.

Mikäli et päässyt paikalle seminaariin, niin sinulla on vielä tilaisuus ottaa kantaa seminaarikeskustelujen viiteen teemaan. 

Mitä mieltä sinä olet, miten Kokkolan elinvoimaa voitaisiin vielä kehittää nykyisestä?


Perustiedot

Päättynyt: 3.12.2018

Aiheet:
  • #hallinto ja kehittäminen
Kunnat:
  • Kokkola

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna