Siirry sisältöön

PÄIHDETILANNEKYSELY

Kysymysmerkki 841
Kysely | Oulun kaupunki
Kysely on päättynyt

Kyselyllä kartoitetaan kunnan asukkaiden päihteisiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin (savukkeet, nuuska, sähkösavuke) ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Haluamme tietää, millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua Oulun kaupungissa.

Kyselyyn voi osallistua kunnan verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa, ja ehkäisevää päihdetyötä tekevien kehittämisverkosto voi verrata eri alueilla esiin tulevia näkemyksiä.

Tiedon keruusta vastaa asuinkuntasi ja käsittelystä vastaa Oulun hyvinvointipalvelut.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Perustiedot

Päättynyt: 17.12.2018

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

ALAIKÄISTEN PÄIHTEIDEN JA TUPAKKA- JA NIKOTIINITUOTTEIDEN KÄYTTÖ SEKÄ RAHAPELAAMINEN OULUSSA
HAITTOJEN EHKÄISY JA VÄHENTÄMINEN
ONGELMIEN VARHAINEN TUNNISTAMINEN JA TUKI
EHKÄISEVÄ PÄIHDETYÖ KUNNASSANNE
Paikallisella ehkäisevällä päihdetyöllä vaikutetaan päihteitä koskeviin tietoihin, asenteisiin ja oikeuksiin, päihdehaitoilta suojaaviin tekijöihin ja riskitekijöihin sekä päihteiden käyttötapoihin, saatavuuteen, tarjontaan ja haittoihin.
KIITOS VASTAUKSESTANNE!