Siirry sisältöön

Ehdotus vuoden 2019 nuorisotekopalkinnon saajaksi

Puhekupla 8
Keskustelu | Rovaniemen kaupungin nuorisopalvelut
Keskustelu on päättynyt

Perustiedot

Päättynyt: 6.8.2019

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Ohjaamo

Profiilikuvan paikka

Jade
6. toukokuuta 2019 kello 10.36.58

Nuorten Ohjaamo ansaitsee palkinnon nuorten työllistymistä edistävästä työstä


Lapin ylioppilasteatterin Aika hauska masennusnäytelmä

Profiilikuvan paikka

Kiitollinen katsoja
6. toukokuuta 2019 kello 12.38.33

Tärkeä aihe jota lähestyttiin rohkeasti huumorilla. Hieno toteutus ja sai liikuttumaan ja katsomaan tarkemmin ja lempeämmin omia ongelmia. Uskon, että tämän nähneistä moni muukin nuori ja miksei vanhempikin on itse saanut uskallusta hakea apua vaikeuksiinsa. Jotenkin merkittävämpi teos kuin ehkä kaupungissamme tajuttiinkaan. Toivottavasti esitetään lisää! Ansaitsee ehdottomasti kiitosta.


Hyvinvoinnin vuosikello

Profiilikuvan paikka

Ope vaan
6. toukokuuta 2019 kello 17.24.13

Hyvinvoinnin vuosikello, joka otettiin käyttöön kaupungin kouluissa. Laaja-alaista ja pitkäkestoista peruskouluikäisten nuorten hyvinvoinnin tukemista!


Yläkemijoen alueen nuorisotilan puolustajat

Profiilikuvan paikka

Kylien nuorten ystävä
3. kesäkuuta 2019 kello 15.29.13

Yläkemijoen nuorisotila oltiin siirtämässä koululle, missä ei ole tilaa edes jo siellä nyt toimiville palveluille. Yläkemijokiset nuoret ja aikuiset eivät hyväksyneet virkamiesten päätöstä, vaan lähtivät yhdessä nuorten kanssa taistelemaan entisten tilojen puolesta. Tämä taistelu on nostanut esille kyläalueeella tehtävän nuorisotyön tärkeyden alueen asukkaille ja ennen kaikkea nuorille. Palkinto tulee jakaa aktiivisille nuorille, nuorisotyöntekijälle sekä aikuisille, jotka ovat olleet nuorten tukena tässä kamppailussa. Toivottavasti nuoret ja asukkaat osallistetaan jatkossa tilan ideointiin, suunnitteluun, toteuttamiseen ja koko prosessin arviointiin, jotta vastaavalta sähläykseltä vältytään.

Profiilikuvan paikka

Jussi
5. elokuuta 2019 kello 13.56.03

Annan ääneni Yläkemijoen nuorisolle aktiivisesta työstä nuorisotilojen säilyttämisen ennallaan puolesta. Toivottavasti nuorisotoimi jatkossa kuuntelee paremmin asiakkaitaan ja kaupunki yleisesti kunnioittaisi kylien asukkaita.

Näytä lisää vastauksia

Yläkemijoen nuoret

Profiilikuvan paikka

Iiris
6. elokuuta 2019 kello 15.44.22

Yläkemijoen nuoret ansaitsevat palkinnon oman nuorisollansa puolustamisesta!