Kommentoi Essoten vammaispoliittisen ohjelman luonnoksen sisältöä

Kysymysmerkki 13
Kysely
Kysely on päättynyt

Vammaispoliittinen ohjelma kuntayhtymä Essoten alueelle laaditaan osallistavia menetelmiä hyödyntäen opinnäytetyönä. Monialaisen työpajatyöskentelyn kautta luonnokseen on nostettu esiin paikallisia ja ajankohtaisia vammaisten ihmisten hyvään elämään ja yhdenvertaisuuteen vaikuttavia asioita ja yhdessä muokattu ohjelman sisältöalueet.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen vammaispalvelujen ja alueellisen vammaisneuvoston yhteistyöllä ohjelmatyöhön on saatu osalliseksi sidosryhmiä, jotka ovat mukana edistämässä vammaisten ihmisten hyvää elämää Etelä-Savossa.

Vammaispoliittinen ohjelma toimenpidesuosituksineen laaditaan kaikille sidosryhmille; palvelun järjestäjille ja tuottajille, työntekijöille, viranhaltijoille, päättäjille kuin vammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen.

Luonnosversioon toivotaan nyt avoimen kommentoinnin kautta monipuolista palautetta, koskien sisältöä enemmän kuin ulkoasua, joka ei ole luonnoksessa lopullinen.

Luonnosversio on laadittu 24.9. ja 17.10. järjestettyjen monialaisten työpajojen tuottamista materiaaleista. Tutustu liitteenä oleviin luonnoksiin ja kommentoi alle.

PDF-tiedosto sisältää laajemman version vammaispoliittisesta ohjelmasta, yhteiskehittämisen prosessista ja taustatietoa. Diaesitys tiivistää vision, strategiset tavoitteet ja toimenpide-ehdotukset.

Klikkaa auki näytä lisätiedot kohtaa alla, niin näet liitteet.

Perustiedot

Päättynyt: 9.12.2019

Liitteet

Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.