Siirry sisältöön

Osa Otakantaa.fi-palvelun toiminnallisuuksista, kuten haku, on otettu pois käytöstä. Tällä pyritään ehkäisemään palvelun mahdollista hidastumista hallituksen koronarajoitusten purkamissuunnitelman kommentointikierroksesta johtuen. Mikäli kommentointi ruuhkautuu, osallistujia pyydetään yrittämään myöhemmin uudelleen. Pääset kommentoimaan täältä: /fi/hankkeet/595/osallistuminen/1065/kysely/.

Otakaaren yleissuunnitelman luonnos

Puhekupla 51
23.9.2020 | Espoon kaupunki

Otaniemen alue tiivistyy, kun Otakaaren asemakaava 220505 saa lainvoiman. Katu suunnitellaan vastaamaan nykyisiä tarpeita. Tässä vaiheessa tarkastelemme liikennejärjestelyitä Otakaarella välillä Otaniementie - Servin Maijan tie (itäpuoli). Esittelemme tässä kaksi vaihtoehtoa pyöräilyn väylätyypistä sekä katutilan jakamistesta. Toivomme kommentteja ja keskustelua kadun käyttäjien näkökulmasta. Pyydämme huomioimaan, että suunnitelmat ovat vasta luonnoksia.


Otakantaa.fi palvelussa keskustelusta tulee osa hankkeen vuorovaikutusta, se on avointa kommentoinnille ja moderoitu kaupungin toimesta. Kokeilun tavoitteena on vuorovaikutuksen lisääminen ja avoimemman suunnitteluprosessin mahdollistaminen hankkeessa. 


Perustiedot

Julkaistu: 23.9.2020

Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
  • #liikenne
Kunnat:
  • Espoo

Liitteet