Siirry sisältöön

Kerro mielipiteesi kaavaluonnosvaihtoehdoista

Puhekupla 9
Keskustelu | Iisalmen kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Asemakaavan muutoksen sisältö noudattelee voimassa olevaa yleiskaavaa, jossa alue on osoitettu kehitettäväksi asuntoalueeksi.

Perustiedot

Päättynyt: 3.4.2020

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Vaihtoehdot

Profiilikuvan paikka

Kangas
24. maaliskuuta 2020 kello 19.03.43

Hyvä että homeiset rakennukset puretaan. 1 vaihtoehdossa viheraluetta voisivat käyttää muutkin, kun se rajautuu karjalankatuun, mutta 2 vaihtoehdossa viheralue tulee vain rakennusten asukkaiden käyttöön. Jos siihen on siis tarkoitus jotain lähiliikunta juttuja, niin 1 parempi.
Toivottavasti rakentamisessa toteutuisi senioreille suunniteltua asumista, jossa yhteisöllisyyteen, esteettömyyteen ja mm. Piha-alueen puuhiin löytyisi tilaa.

Profiilikuvan paikka

Kangas
25. maaliskuuta 2020 kello 9.01.15

Kiitos kommentistasi. Hienoa, että löysit tämään kanavan käydä keskustelua. Kaavoittajan tavoitteena on ollut luoda mahdollisuus kehittää uusia asumisen vaihtoehtoja esimerkiksi ikäihmisille.

Kaavoittajat, Iisalmi


Versio 1.

Profiilikuvan paikka

Minna
24. maaliskuuta 2020 kello 19.12.34

Versio 1. Parempi, koska virkistys alue isompi ja kaavakin yhdenmukaisempi alueen muun kaavan kanssa

Profiilikuvan paikka

@Iisalmen_kaavoitus
25. maaliskuuta 2020 kello 8.56.21

Hei Minna,
Kiitos kommentistasi. Hienoa, että löysit tämän kanavan käydä keskustelua.

Kaavoittajat, Iisalmi


Keskustelu

Profiilikuvan paikka

Iisalmi, kaavoittajat
25. maaliskuuta 2020 kello 9.37.47

Hei,

Nyt näiden keskustelujen pitäisi näkyä välittömästi täällä otakantaa sivuilla. Poistimme moderoinnin, jotta keskustelu olisi reaaliaikaista.

Profiilikuvan paikka

Kangas
31. maaliskuuta 2020 kello 23.44.47

Iisalmi, kaavoittajat kirjoitti:

Olemme saaneet kaksi mielenkiintoista keskustelun aloitusta ja mielipidettä. Meillä oli moderointi päällä, joten ne eivät vielä näy tässä sivulla, mutta tulevat näkyviin, kun sivun ylläpitäjä on ne moderoinut. Nyt moderointi on pois päältä ja keskustelu näkyy kanavalla reaaliaikaisesti.

Kauankohan siinä menee? Ei ainakaan aiemmin lähetetyt ideat vielä näy ja kohta päättyy keskysteluaika..

Näytä lisää vastauksia

Tehdään yhdessä Iisalmi

Profiilikuvan paikka

Iisalmi, elämää näkyväksi
31. maaliskuuta 2020 kello 15.44.20

Kaavaluonnosvaihtoehdot tukevat nykyistä rakennusurakointia. Koen vahvasti tämän luonnoksen tukevan Kunnan rahallista arvoa eikä maisemointia ja merkittävien rakennuksien arvoa. Mielestäni hanke ja luonnosvaihtoehdot sekä uusi asemakaava vaativat laajan kuntalaisten mielipiteen ja näkyvyyden ennen päätöksen tekemistä.
Oletteko tiedostaneet minkälaisen katukuvan Iisalmelaiset haluavat luoda? Iisalmelaiset ja lähikuntamme osaksi toteuttamaan tätä luomis- ja ideointi työtä. En kannata tämänhetkistä kaavaluonnosvaihtoehtoa.

Profiilikuvan paikka

@Iisalmen_kaavoitus
31. maaliskuuta 2020 kello 15.58.21

Vuorovaikutusta on käyty Osallistumis- ja arviointisuunnitelman esittelyvaiheessa yleisötilaisuudessa. Kaupunkilaiset ideoivat aluetta avoimessa tilaisuudessa, joka oli kulttuurikeskuksessa. Nyt ovat teknisen lautakunnan esille asettamat kaavaluonnokset nähtävillä ja kaikki mielipiteet ovat arvokkaita. Juuri tässä vaiheessa on tarpeellista ottaa kantaa kaavaan.

Siksi olemmekin halunneet järjestää mahdollisuuden ottaa kantaa täällä otakantaa-kanavalla ja tiedotamme mahdollisuudesta myös Iisalmen kaupungin nettisivuilla sekä facebookissa.

Kaavoittajat, Iisalmi