Koljonvirrantien varsi 2

Puhekupla 4
29.5.2020 | Iisalmen kaupunki
Hanke on päättynyt. Yhteenveto:

Saapunut neljä kommenttia.

Asemakaavamuutoksen suunnittelualue

Kaavamuutos alue sijaitsee Iisalmen ydinkeskusta noin 2 km pohjoiseen, Koljonvirrantien varressa.

Kaava-alueeseen sisältyvät Kirkonsalmen koulun tonttialue ja pieni puistoalue (rajautuen Koljonvirrantien länsipuolella Opettajantien-Koulutien- palvelurakennuksen eteläpuolella olevaan kevyenliikenteenväylään), liiketonttialue Kilpivirrantien, Koljonvirrantien ja Karjalankadun risteysalueella (jossa toimivat tällä hetkellä mm. Lidl ja Iltalypsy) sekä näitä alueita yhdistävää katualuetta.


Onko sinulla kysyttävää käynnistyvästä Koljonvirrantien varren kaavamuutoksesta. Haluatko jättää kaavoittajille palautetta?

Koronaviruksen vuoksi emme voi järjestää osallistumis- ja arviointisuunnitelman –esittelytilaisuutta. Voit jättää epävirallista palautetta ja keskustella käynnistyvästä kaavamuutoksesta tämän palvelun kautta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma, OAS, löytyy kaupungin verkkosivuilta. Linkki kaavan sivuille löytyy ``Näytä lisätiedot`` -kohdan alta.

Kaavoittajat lukevat kommentit ja vastaavat kysymyksiin 20.4.2020 sakka. Saatu palaute huomioidaan kaavasuunnittelussa mahdollisuuksien mukaan. Saatu palaute kootaan muistioksi, joka liitetään kaava-asiakirjoihin sekä toimitetaan tiedoksi päätöksentekoon.

Linkki kaava-aineistoon:
https://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Palvelut/Kaavat-ja-kiinteistot/Asemakaavoitukseen-vaikuttaminen/Kaavoitus/Vireilla-asemakaavan-muutos-Koljonvirrantien-varrella

Jätä virallinen kannanottosi osallistumis- ja arvointisuunnitelmasta 20.4.2020 mennessä kaupungin kirjaamoon, osoitteeseen PL 10, 74101 IISALMI tai sähköpostitse kirjaamo@iisalmi.fi


Perustiedot

Päättynyt: 29.5.2020

Omistajat: Yhteyshenkilöt:
Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
  • #talous
Kunnat:
  • Iisalmi

Liitteet

Ilmianna