Siirry sisältöön

Saksanpolku ja Kestinpolku, katusuunnitelmat

Puhekupla 2
7.5.2020 | Espoon kaupunki
Karttakuva suunnittelualueesta

ESITTELYVIDEO on nyt kohdassa "Kommentit katusuunnitelmista"

Saksanpolku ja Kestinpolku ovat jalankulku- ja pyöräteitä Kauklahdessa lähellä kouluja ja juna-asemaa. Ympärillä on kerrostaloja, viheraluetta sekä Kauklahden elä ja asu -keskus. Nykyään sorapintaisille kulkuyhteyksille suunnitellaan asfaltti, reunakivet, kuivatus, viherkaistat ja valaistus. Saksanpolun eteläosa on rakennettu valmiiksi jo aiemmin, mutta läntinen osuus Hansakallion ja Hollanninpolun välillä kuuluu suunnittelualueeseen.


Vuorovaikutus

Koronarajoitusten vuoksi ei järjestetä perinteistä asukastilaisuutta. Sen sijaan katusuunnitelmaluonnoksia pääsee kommentoimaan täällä OtaKantaa.fi -sivustolla 3.6.-17.6.2020. Sivulle tulee suunnitelmakarttojen lisäksi video, johon on äänitetty suullinen selostus suunnitelmista ja prosessista. Kommentit toivotaan ensisijaisesti OtaKantaa-sivustolle, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse tulevat kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita.

Hankkeen edistyminen

Syksyllä 2020 viedään kommenttien pohjalta muokatut katusuunnitelmat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville ja sen jälkeen teknisen lautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoa prosessista: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kadut_ja_liikenne/Suunnittelu_ja_rakentaminen/Katusuunnitelmat/Suunnitteluprosessin_eteneminen(47380)

Rakentaminen on mahdollista aikaisintaan vuonna 2021, mikäli tekninen lautakunta myöntää rahoituksen.


Perustiedot

Julkaistu: 7.5.2020

Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
Kunnat:
  • Espoo

Liitteet

Ilmianna