Siirry sisältöön

Hankkeen esittelykalvot ja keskustelualue kommentointia varten

Puhekupla 5
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Tämän keskustelualueen liitteenä on powerpoint esittelykalvot joihin projektipäällikkö Marja Lindroos on äänittänyt selostuksen. Liitteet löydät painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia. Katso diaesitys, tutustu hankkeen pääsivuilla oleviin liitetiedostoihin ja keskustele hankkeesta tällä keskustelualueella.

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Perustiedot

Päättynyt: 12.6.2020

Liitteet

Ilmianna

Katualueet

Profiilikuvan paikka

Jani R
25. toukokuuta 2020 kello 14.10.07

Onko Niittyportin ja Niittytaipaleen läpiajo ja pysäköintipaikat tarpeen? Voisiko kadun jättää kevyenliikenteen väyläksi ja järjestää ajoyhteyden uuden talon parkkihalliin Taivalportin puolelta?

Profiilikuvan paikka

@MarjaLindroosEspoo
29. toukokuuta 2020 kello 13.44.50

Kiitos viestistäsi! Asemakaavan mukaisesti Niittytaival on läpiajettava katu, jolla myös moottoriajoneuvoliikenne on sallittu. Asemakaavasta johtuen Niittytaivalta ei voi jättää pelkäksi kevyen liikenteen väyläksi tai kieltää sillä läpiajamista. Alueen asemakaavaan voi tutustua tarkemmin täällä:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Tapiola/Niittyportti_212218/Hyvaksyminen

Kadunvarsipysäköintiä pyritään osoittamaan kaduille, mikäli se on tilan puolesta mahdollista. Kadunvarsipysäköintipaikkoja käyttävät niin lähialueen kiinteistöissä vierailevat kuin asukkaatkin toisen auton ajoittaista säilyttämistäkin varten. Kadunvarsipysäköinnistä huolimatta kadulla on hyvät olosuhteet niin kävelijöille kuin pyöräilijöillekin (toisella puolella katua pelkkä jalkakäytävä kävelijöitä varten ja toisella puolella katua yhdistetty jalankulku- ja pyörätie kävelijöille sekä pyöräilijöille).

Näytä lisää vastauksia

Esteettömyys

Profiilikuvan paikka

Marko L
25. toukokuuta 2020 kello 16.52.58

Kaikki Niittytaipaleen suojatiet korotettuina, joka hiljentää liikennettä ja on kaikille täysin esteetön.


Puita ja pensaita

Profiilikuvan paikka

Pekka
26. toukokuuta 2020 kello 12.33.11

Niittykummusta on tulossa sellainen betonihelvetti että edes vähän elollista kaipaisi. Puita, pensaita ja nurmikkoa. Turha toivo tosin taitaa olla, kun alueelle pitää saada survottua mahdollisimman suuri ihmismäärä. Muutama kituva istutus ei hirmuisesti lämmitä.