Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele Danielsbackan kaavaehdotuksesta

Puhekupla 4
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavaehdotuksen nähtävilläolon aikana (8.6.-9.7.2020) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavasta täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin viikoittain 9.7.2020 asti.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Huomaa, että Otakantaa-keskustelu ei korvaa virallista muistutuksen jättämistä. Mikäli haluat antaa kaavasta virallisen muistutuksen, johon laaditaan kunnan puolesta vastine, lähetä kirjallinen kannanottosi Sipoon kunnan kirjaamoon 9.7.2020 klo 16 mennessä osoitteella kirjaamo@sipoo.fi.

Lisätiedot ja kaava-aineisto: www.sipoo.fi/m3

Perustiedot

Päättynyt: 9.7.2020

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

5. kesäkuuta 2020 kello 10.12.43. Kommentti poistettu.


Danielsbacka asemakaava/detaljplan

Profiilikuvan paikka

@virvakorkeamaki
8. kesäkuuta 2020 kello 12.39.40

Täällä voit kysyä ja kommentoida.
Här kan du diskutera och ställa frågor om planen


Kiitos

Profiilikuvan paikka

Carina Skantz
16. kesäkuuta 2020 kello 10.04.26

Danielsbackantiellä asuvana haluan kiittää tästä päivitetystä suunnitelmasta, jossa on paremmin huomioitu nykyinen luonto, eli tarpeettomien räjäytysten välttäminen, sekä alueelle tulon Massbyntieltä. Samoin erityiskiitos siitä ettei tällä alueella mennä rakennustehokkuus edellä. Alueesta tulee näin todellinen vaihtoehto pientaloasumista lähellä luontoa toivoville perheille. Itse ajokortittomana henkilönä olen myös tyytyväinen pysäkkivarauksiin.

Profiilikuvan paikka

@virvakorkeamaki
22. kesäkuuta 2020 kello 10.24.50

Kaavoittaja vastaa:
Hei!
Mukavaa kuulla, että kaavatyössä oleelliset tavoitteet välittyvät suunnitelmasta, ja että suunnitelma on kehittynyt teille suotuisaan suuntaan. Kiitos palautteesta ja aurinkoista kesää!