Siirry sisältöön

Keskustelu katusuunnitelman luonnoksesta

Puhekupla 4
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Täällä voit esittää kysymyksiä ja huomioita katusuunnitelma luonnoksesta.

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Perustiedot

Päättynyt: 4.10.2020

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna


Hankkeen tiedot selkokielelle

Profiilikuvan paikka

mirakle
18. syyskuuta 2020 kello 23.12.18

Näihin tietoihin olisi hyvä saada aina lyhyt sanallinen kuvaus suunnitelman sisällöstä ja keskeisistä muutoksista nykytilaan verrattuna. On vaikea ottaa kantaa, kun asiasta ei tunne saavansa riittävää tietoa pelkkien kuvien ja kaavojen perusteella.

Käyttäjän profiilikuva - NikoRiepponenEspoo

@NikoRiepponenEspoo
28. syyskuuta 2020 kello 9.33.30

Hei, kiitoksia tästä palautteesta. Oliko tuo hankkeen lyhyt kuvaus liian yksinkertaistettu selostus hankkeesta? Millaista tietoa olisivat kaivannut enemmän? Toki projektipäällikölle voi aina soittaa tai laittaa tarkentavia kysymyksiä hankkeesta. Yhteystiedot ovat näkyvissä hankkeen lisätietojen alla.

Olemme myös kokeilleet nk. selostettuja hanke-esittelyjä. Voisitko katsoa tällaisen esimerkin ja kertoa onko se tätä perinteistä parempi?
https://www.otakantaa.fi/fi/hankkeet/453/osallistuminen/848/keskustelu/

Terveisin,
Niko Riepponen, Espoon kaupunki


Ylimitoitus

Profiilikuvan paikka

jk+pp
23. syyskuuta 2020 kello 11.35.40

Pyörätien leveys lienee vähän liian suuri suhteessa siihen, millaisella leveydellä reitti jatkuu Matinpuronpolulla. Lisäksi jalkakäytävän leveys on riittämätön - se pitäisi olla 2,5. Pyörätien leveydeksi riittäisi 2,5-3,0 ja jalkakäytävän 2,5. Ylimitoitus on resurssien tuhlausta.