Siirry sisältöön

Yleistä keskustelua ja palautetta Ruskotalon käytännöistä ja käytöstä

Puhekupla 12
Keskustelu | Ruskon kunta
Keskustelu on päättynyt

Avointa keskustelua ja kommentointia Ruskotalon tiloista, toiminnan järjestelyistä ja palveluista.  Ruskotalolla on liikuntasali, juhlasali, keittiö, kokoushuone - nuorisotila sekä kuntosali. Pukuhuoneiden lisäksi on suihkutilat ja sauna.  

Keskustelut ovat julkisia - muista netiketti!

Perustiedot

Päättynyt: 30.10.2020

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kuntosalin aukiolo laajemmaksi korona-aikana ja siivous kuntoon

Profiilikuvan paikka

Päivi
12. lokakuuta 2020 kello 12.10.49

Olen korona-aikana ollut varovainen käymään kuntosalilla, mutta mikäli aukioloaikoja voitaisiin venyttää, löytyisi vähäisen kontaktin aika useimmille. Pesuainepulloissa voisi olla kunnon pesuaineet joilla laitteet voi pyyhkiä käytön jälkeen. Kuuleman mukaan niissä on vain vettä tällä hetkellä. Koska pukutiloja ei ole saanut käyttää, olen vaihtanut vaatteet käytävän wc:ssä. En ihan ymmärrä miksi ei turvaväleillä ja maskeilla varustuen voisi pukea ja riisua myös pukutilan puolella. Varsinkin kesällä käytävän wc oli usein todella saastaisessa kunnossa.

Profiilikuvan paikka

Yks vaan
12. lokakuuta 2020 kello 20.57.33

Lisäykseksi:
Siivoustasoa saisi parantaa ei riitä, että keskeltä lattiaa pyyhitään,vaan kaikki pinnat tulee käydä läpi vai eikö se kuulu siivous sopimukseen? Käsidesiä saisi tuoda salinpuolelle myös. Yl oma puteli mukana.

Hyvänä ideana olisi perustaa sellainen ohjelma mistä näkisi milloin sali on vapaana,koska aina koululaiset eivät siellä salilla aamuisin ole. Tätä voitaisiin me aamupäivä halukkaat salilla kävijät hyödyntää,kun listasta katsoo onko aamu varattu oppilaille vai ei samalla salin käyttö lisäntyisi sekä ilta ruuhka hieman purkautuisi kun tulisi porrastusta salin käyttöön. :)

Näytä lisää vastauksia

Tanssit tarvitaan aina

Profiilikuvan paikka

Kuntoliikkuja
15. lokakuuta 2020 kello 8.50.56

Ruskotalolla on ollut sunnuntaisin tanssit, jollei ole ollut huutokauppoja päivällä. Tanssit pitää säilyttää jatkossakin osana Ruskotalon toimintaa. On tärkeää että täällä on ollut valtakunnan huippuartisteja ja orkestereita soittamassa hyvää kuntoliikuntaa. Tanssiliikunta on yksi mielekkäimmistä kuntoilumuodoista. Tansseja järjestetty Ruskotalolla koska osallistujamäärät ovat olleet hyvin riittävät. Tämä on hienoa toimintaa täällä.


ilmastointi

Profiilikuvan paikka

hikinen
15. lokakuuta 2020 kello 12.38.41

Ruskotalon ylösaliin tarvitaan parempi ilmastointi. tanssitaan tai juhlitraan niin ilmastointi ei toimi. Talkkari lähdettyä ei ole lainkaan hoidossa nämä asiat.


Nuorisolle takaisin entinen rakennus

Profiilikuvan paikka

Ahkera käyttäjä
15. lokakuuta 2020 kello 19.22.14

Ruskotalon yläkerta on arkisin liian täyteen buukattu toimintaa. Liikunta ja nuoriso ei toimi samoissa tiloissa. Välineille ei ole kunnollisia tiloja. Talon toiminta meni aivan sekaisin, kun oman vahtimestarin toimi lopetettiin. Nuoriso häiritsee liikuntatunteja, piiloutuu tuolien alle ja kurkkii saliin tuntien aikana. Juhlasalin akustiikkalevyt on rikottu. Tuolit ja pöydät ovat salin puolella. Nuoriso piilottelee alakerrassa ja tulee saliin tuntien päätyttyä.
Yläsalin lattia pitäisi puhdistaa aina kun siellä on ennen liikuntatunteja oltu ulkokengillä.


Ajaminen käytännölliseksi

Profiilikuvan paikka

Autolla
16. lokakuuta 2020 kello 16.43.39

On käsittämätöntä ettei ole järjestetty autolla ajoa siten että kun jättää ylös ihmisen niin ajoreitti kulkisi talon ympäri. Se on mahdollista toteuttaa vaikka lasten ajo-opetusväylät ovatkin lähellä. Se on vain niin että iäkkäämmät eivät halua ja pystykkään kääntämään yläpihalla. Toimointa ei olisi kalliskaan toteuttaa ja se auttaisi kuitenkin paljon


Kustannussäästöt

Profiilikuvan paikka

Kustannukset
16. lokakuuta 2020 kello 16.58.43

Tuossa aiemmassa kirjoituksessa sanottiin että "talkkarin poisto" oli huono asia ja niin todella olikin. Kuinka paljon on tullut rikkomista ja asiattomuuksia sen jälkeen. Aikaisemmin oli aina helppoa toimia kun tiesi mihin otti yhteyttä. Lisäksi talkkari oli hyvä "poliisi" kun tarvetta oli. Ilmeisesti "säästöt" on kyseenalaista jos se tällä toiminnalla saavutetaan.


Ruskotalon salit koulujen remonttien aikana

Profiilikuvan paikka

Jumppari
20. lokakuuta 2020 kello 12.02.28

Ruskotalon yläsali ja liikuntahalli pitää olla liikuntaryhmien käytössä myös koulujen remonttien aikana. Salin lattian hygieniasta on huolehdittava eri toimintojen välillä. Talkkari takaisin!


kommentti

Profiilikuvan paikka

ruskolainen
25. lokakuuta 2020 kello 18.30.47

Kuntosalin toimintaan valvotut vuorot 15-17 vuotiaille. Tällä hetkellä hygieniaasiat, turvallisuus ja asiallinen salikäyttäytyminen eivät toteudu. läpyskä kulunvalvontaan ja Smartum käyttöön, ne ovat tätä päivää. Alaikäisille voisi järjestää disco ja-tai muita musiikkitapahtumia yläsalissa esim. paikallisia bändejä muusikoita jne., tietysti koronarajoitukset huomioiden. Meille aikuisille voisi olla myös Rock tai Pop tapahtumia esim. paikallisia bändejä yläsalissa voisi toimia ?


Vaksi takaisin

Profiilikuvan paikka

Käyttäjä
26. lokakuuta 2020 kello 21.20.09

Toivoisin Ruskotalolle vaksia takaisin. Nyt häiriökäyttäytyminen on jatkuvaa ja siihen törmää aina kun Ruskotalolla käy. Ne rahat mitkä palkassa säästettiin on tainneet kulua moninkertaisesti häiriökäyttäytymisen jälkien korjaamiseen. Ei ole henkilöä joka tietäisi talon asioista ja kenelle voisi soittaa ja kysyä.


Ruskotalo

Profiilikuvan paikka

Tarkkailija
27. lokakuuta 2020 kello 17.23.00

Ruskotalon siisteys on kuin "KAATOPAIKKA" , samoin järjestys muuttunut epäsuotuisasti "TALKKARIN" poistumisen myötä.