Siirry sisältöön

Taasjärven itäpuolen asemakaava T 6

Puhekupla 99
27.10.2020 | Sipoon kunta
Itä-Taasjärven kokoojakadun varrella asuinrakennuksia

Asemakaavan pohjalta on tarkoitus toteuttaa uusi osayleiskaavan mukainen kokoojakatu (Tasbyntien jatke) ja sijoittaa asumista sen molemmin puolin. Kaava tulee mahdollistamaan alueelle lisää asumista huomioiden kuitenkin kulttuuriympäristön, rakennusperinnön ja luonnonarvojen suojelun. Alue tulee säilymään pientalovaltaisena ja luonnonläheisenä ympäristönä.


Kaavaluonnoksen nähtävilläolon aikana (29.10-30.11.2020) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavasta täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin viikoittain 30.11.2020 asti.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Huomaa, että Otakantaa-keskustelu ei korvaa virallista mielipiteen jättämistä. Mikäli haluat antaa kaavasta mielipiteen, johon laaditaan kunnan puolesta vastine, lähetä kirjallinen kannanottosi Sipoon kunnan kirjaamoon viimeistään 30.11.2020 klo 16:00 osoitteella kirjaamo@sipoo.fi.

Lisätiedot ja kaava-aineisto www.sipoo.fi/t6


Perustiedot

Julkaistu: 27.10.2020

Omistajat: Yhteyshenkilöt:
Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
Kunnat:
  • Sipoo

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna