Vuoritontuntien, Vuoritontunkujan, Vuoritontunpuiston ja Vuoritontunkulman katu- ja puistosuunnitelma

Puhekupla 0
6.6.2022 | Espoon kaupunki
Vuoritontuntie

Vuoritontun kaava-alueen kaduista ja puistoista laaditaan katu- ja puistosuunnitelmia. Työ perustuu asemakaavamuutokseen, jonka tavoitteena on täydentää ja tiivistää Niittykummun metroaseman lähiympäristöä.

Työ koskee seuraavia katuja ja puistoja: Vuoritontuntie, Vuoritontunkuja, Vuoritontunpuisto ja Vuoritontunkulma.

Suunnitelmaluonnokset ja esittelyvideot löydät painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.


Vuorovaikutus

Vallitsevan tilanteen vuoksi ei järjestetä perinteistä asukastilaisuutta. Katu- ja puistosuunnitelmaluonnoksia pääsee kommentoimaan täällä OtaKantaa.fi -sivustolla 9.-23.11.2020. Sivulle tulee suunnitelmapiirustusten lisäksi video, johon on äänitetty suullinen selostus suunnitelmista ja prosessista. Lisäksi suunnitelmasta on tehty erillinen esittelyvideo. Kommentit toivotaan ensisijaisesti OtaKantaa-sivustolle, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse tulevat kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita.

Hankkeen edistyminen

Alkuvuodesta 2021 viedään kommenttien pohjalta muokatut katusuunnitelmat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville ja sen jälkeen teknisen lautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoa prosessista: Katusuunnitelmat | Espoon kaupunki

Katujen ja puistojen rakentamisaikataulu yhteensovitetaan tonttien rakentamisen kanssa. Rakentaminen on alustavasti suunniteltu alkavaksi aikaisintaan vuonna 2022. 

Hankkeen esittelyvideot

Lisätiedot

Kati Tolvanen

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

etunimi.sukunimi@htj.fi


Perustiedot

Päättynyt: 6.6.2022

Omistajat: Yhteyshenkilöt:
Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
  • #ympäristö ja luonto
  • #liikenne
Kunnat:
  • Espoo

Liitteet

Ilmianna