Syvänsalmenpuisto

Puhekupla 2
15.2.2023
Hanke on päättynyt. Yhteenveto:

Kiitos kommenteista! 

Hanke on siirtynyt rakentamisvaiheeseen, voit seurata edistymistä verkkosivuilta: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/syvansalmenpuisto...

Suosittelemme tilaamaan myös Vaikuta nyt -uutiskirjeen, jolloin saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Alueen nykytila ja purouoma

Syvänsalmenpuisto on ensimmäinen Finnooseen toteutettava puisto, johon suunnitellaan monipuolinen leikki- ja ulkokuntoilupaikka. Puiston pohjoisreunassa virtaa Djupsundsbäckenin purouoma, jonka vartta kehitetään lisäämällä puu- ja pensasistutuksia. Uusi Lapiarinsilta jatkaa purouoman varteen jo rakennettujen puusiltojen sarjaa ja parantaa alueen virkistysyhteyksiä uusien valaistujen puistoreittien lisäksi.
Suunnitelman löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot".


Normaalia yleisötilaisuutta ei järjestetä koronatilanteen vuoksi. Suunnitelmaluonnos on nähtävillä Ota kantaa -palvelussa 20.11.2020 alkaen, jossa luonnosta voi kommentoida 7.12. asti.

Espoon kaupungin edustajat seuraavat kommentointia ja mahdollisiin kysymyksiin pyritään vastaamaan muutaman päivän sisällä.

Kommentointiajan jälkeen suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Viralliset suunnitelmat tulevat esille verkkoon vuoden 2021 alkupuolella.

Lisätietoja antaa maisema-arkkitehti Niina Meronen, niina.meronen@espoo.fi.

Luonnossuunnitelman esittelymateriaali löytyy espoo.fi-sivustolla: https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Ymparisto_ja_luonto/Puistot_metsat_ja_niityt/Puistojen_suunnittelu_ja_rakentaminen/Puistosuunnitelmat/Ajankohtaiset_hankkeet/Syvansalmenpuisto

Katso puistosuunnitelmaluonnoksen esittelyvideo ja osallistu keskusteluun.


Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2023

Omistajat:
Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
  • #ympäristö ja luonto
  • #kulttuuri ja vapaa-aika
Kunnat:
  • Espoo

Liitteet

  • 12.4.2023 klo 10.33 @Admin moderoi sisältöä: Vanhan yhteyshenkilön poistaminen
Ilmianna