Toivoisimme, että yhteistyötä tehdään avoimesti muut toimijat huomioiden ja kuunnellen. Sovitut yhteiset palaverit asiakohtaisesti ja kasvotusten (tai puhelimitse) toimivat aina parhaiten, sillä yhteydenotot mm. sähköpostitse jäävät helposti vaillinaisiksi tai jopa huomioimatta. Olemme ilmaisseet nyt vahvasti olevamme kiinnostuneita tekemään yhteistyötä kunnan kanssa ja toivomme tämän tuottavan positiivista tulosta lasten ja nuorten toiminnoissa koko Ruskon kunnassa.
On erillaisia yhdistyksiä , joiden lähtökohta ei välttämättä suoranaisesti sääntöjen muodossa voi tuottaa palvelua.Jos kunnan puolella ajatus pakoittaa yhdistyksiä toimivaan , niin että avustusta tule olette hakoteillä.
Jos nyt edes seuraparlamentti kokoontuisi, kun ei ole viime vuonnakasn kokoontunut laisinkaan. Ja avustus-kasvaljeiden uudistamiseen pitää ottaa mukaan yhdistykset ja heidän edustajansa, ettei virkamiehet, jotka näitä eivät edes ole täyttänyt ja ymmärrä, tee keskenään, vaan kuunnellaan niitä, jotka niitä käyttävät. Kunnan pitää huomioida, kolmannen sektorin työ ja mainos kunnalle, tätä hommaa kunta ei pysty koskaan tekemään itse.
Olemme tähän astiseen yhteistyöhön tyytyväisiä
enemmän ajatusten vaihtoa
Tasa-arvoista yhteistyötä ikäryhmät huomioon ottaen
Yhdistysparlamentin säännöllinen kokoontuminen.
Hienoa että näitä kyselyitä esim.yhdistysten tilantarpeista sekä avustusjärjestelmän muutostarpeista ylipäätään on järjestetty.
Avoimuus, yhteistyö ja luottamus pitäisi olla itsestään selvyys mutta ei ole?
Yhteiset tapaamiset joissa sana vapaa kerran vuodessa.
Yhdistykset ovat elintärkeitä pienelle kunnalle ja yhdistyksiä tulee arvostaa erityisen korkealle.
Yhdistysten toimintaedellytyksiä tulee turvata kaikin mahdollisin keinoin. Yhdistykset mahdollistavat monta kunnan tapahtumaa, jotka muuten jouduttaisiin hoitamaan palkatulla työvoimalla tai jättää hoitamatta. Mm. Ruskon vuosijuhlat viime vuonna, Ice Skating tour kaakaon jako jne.
Yhdistykset on pienelle kunnalle ehdottoman tärkeitä. Toivomme avointa yhteistyötä, ajatustenvaihtoa ja yhteen hiileen puhaltamista.
Säännölliset yhdistysparlamentti kokoontumiset on erinomainen keino tähän, kuten aiempina vuosina on ollut. Näissä yhdistykset oppivat keskenäänkin tuntemaan toisiaan.
Kuka koordinoi yhdistysten yhteistyötä?
Ruskopäivät on hyvä esimerkki, mitä yhteistyöllä voidaan saada aikaan.