Ruskon vapaa-aikatilojen käyttövuorot - ideoita kehittämiseen

Puhekupla 3
Keskustelu | Ruskon kunta
Keskustelu on päättynyt

Hyvinvointitoimiala tarjoaa vapaa-aikatiloja maksutta käyttöön kuntaan rekisteröityneille kolmannen sektorin toimijoille sekä muualle rekisteröityneille toimijoille, joiden toimintaan osallistuvista yli puolet on ruskolaisia. Käyttövuoroja on haettu kesäkaudeksi sekä lukuvuodeksi. 

Koska vuorot ovat toimijoille tärkeitä, ja koska sekä hakeminen että myöntäminen ovat sangen työllistäviä, kysymmekin, kuinka käyttövuorojen hakemista ja myöntämistä olisi mielestänne järkevää kehittää? Miten prosessista saisi jouhevan?  Mikä voisi olla pitkän aikavälin tavoitteena - ja mitä seurauksia ehdottamallanne menettelyllä voisi olla? 

Onko muuta, mitä olisi aiheellista huomioida käyttövuoroissa? 

Perustiedot

Päättynyt: 24.4.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kommentti kyselyyn

Profiilikuvan paikka

Maija
6. huhtikuuta 2022 kello 9.31.57

Vuoroja ei ainakaan saa antaa sen perusteella että "koska meillä on aina ollut tämä vuoro", mikään seura ei myöskään saa olla yliasemassa.

Ilmianna |
Profiilikuvan paikka

Teiju
6. huhtikuuta 2022 kello 12.50.53

Varsinkin lasten liikunnassa on todella tärkeää se, että vuoro voisi pysyä samana.
Siksi itse pidän tärkeänä, että varsinkin lasten liikunnassa, olisi ensisijaista että saavat halutessaan jatkaa samalla vuorolla kuin aikaisempina vuosina.

Itse olemme joutuneet joka vuosi vaihtamaan vuoroa (lasten salibandy), mikä on aiheuttanut sen, että joka vuosi joku joutuu lopettamaan pelaamisen, kun uusi vuoro ei perheen arkeen sovi.

Ilmianna |

Sunnunti tanssit

Profiilikuvan paikka

Talvella tanssien
20. huhtikuuta 2022 kello 9.49.02

Toivoisimme, että saisimme Ruskotalon juhlasalin käyttöömme vakituisesti sunnuntai päiville, koska pitäisimme siellä tansseja.
Olisihan se Ruskolle/ Ruskotalolle myöskin mainosta ja aikuiselle väestölle mm mukavaa liikuntaa ja tavata ystäviä mukavien tanssien merkeissä.
Ei oikein ole samaa merkitystä jos talo käytössä vain kerran tai kaksi kuukaudessa.

Ilmianna |