Jakamistalouden haasteet ja mahdollisuudet

Kysymysmerkki 10
Kysely | Työ- ja elinkeinoministeriö
Kysely on päättynyt

Työ- ja elinkeinoministeriön kysely jakamistalouden toimijoille

Vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi jakamistaloudessa! Millaisia mahdollisuuksia ja haasteita jakamistalouteen liittyy ja miten jakamistaloutta eri muodoissaan voitaisiin Suomessa edistää? Vastauksia toivotaan erilaisilta jakamistalouden toimijoilta kuten jakamistalouspalveluiden tuottajat (myyjät), jakamistalouspalveluiden käyttäjät (ostajat), alustantarjoajat, välittäjäorganisaatiot, rahoittajat jne.

Vastaathan omalla nimelläsi ja kertoen mahdollisen taustaorganisaatiosi ja laittaen mukaan yhteystietosi. Näin voimme tarvittaessa pyytää lisätietoja. Yksittäiset vastaukset eivät tule näkyviin muille vastaajille.

Kyselyn sulkeuduttua työ- ja elinkeinoministeriö laatii saamistaan vastauksista yhteenvedon, joka julkaistaan Ota kantaa -palvelussa.Vastauksia hyödynnetään pohdittaessa keinoja edistää jakamistaloutta Suomessa. Kysely suljetaan 31.5.2016.

Perustiedot

Päättynyt: 2.6.2016

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

Voistivatko yhteiskunta ja kansantalous mielestäsi hyötyä jakamistaloudesta? Millaisia mahdollisuuksia jakamistaloudessa voisi olla esim. työttömyyden hoidossa tai talouskasvun aikaansaamisessa?
Tämä kenttä vaaditaan.
Jos ongelmia liittyy säädösympäristöön tai johonkin tiettyyn yksittäiseen lainsäädäntöön, yksilöikää mahdollisimman tarkasti millaisia ja mihin lainsäädäntöön liittyviä ne ovat? Liittyykö jakamistalouden toimintaan yksilötason haasteita toimintaan osallistuville?
Tämä kenttä vaaditaan.
Jos toimia täytyy priorisoida, millaisista toimista olisi hyvä aloittaa ensin?
Tämä kenttä vaaditaan.
Tässä voit esittää muita kommentteja jakamistaloudesta.
Tämä kenttä vaaditaan.
Valitse lähinnä oleva vaihtoehto seuraavista tai täytä kohtaan muu, mikä?
Tämä kenttä vaaditaan.
Nimi, organisaatio, sähköpostiosoite/puhelinnumero
Tämä kenttä vaaditaan.