Siirry sisältöön

Pääkirjaston oleskelutilat ja kalusteet

Puhekupla 4
Keskustelu | Ruskon kunta
Keskustelu on päättynyt

Korona ei kestä loputtomiin: kun kirjastot pääsevät avautumaan uudelleen muuhun kuin pikaiseen asiointiin, Ruskon pääkirjasto kohentaa ilmettä. Keräämme käytännön ajatuksia ja ideoita, miten voimme tehdä tilasta viihtyisämmän ja ehkä toimivammankin. Jaa siis meille sisustusvinkkisi tai muu ideasi! Laitettaisiinko ikkunalle pallotuolit, järjestettäisiinkö tenttiinlukuun sopiva soppi, tarvitaanko neuvottelutilaa tai aulaan suuri lukupuu? Liitteissä kuvia tilasta. 

Perustiedot

Päättynyt: 12.5.2021

Liitteet

Ilmianna

Kirjasto

Profiilikuvan paikka

Tympääntynyt
16. huhtikuuta 2021 kello 16.11.34

Kokous ja kokoontumis tilat yhdistyksille, kun ne puuttuvat Ruskolta kokonaan. Kun vanha nuokkarikin makaa kylmänä ja tyhjänä.


Opiskelu- ja etätyötilaa

Profiilikuvan paikka

Opiskelija
6. toukokuuta 2021 kello 9.45.34

Olisi hienoa, jos kirjastoon saisi rauhallisen opiskelu-, luku- ja/tai etätyötilan, jonka voisi varata tarpeen mukaan. Paikaksi riittäisi pienikin "soppi" ellei kokonaista huonetta löydy. Ja kiitos, kun kysytte!


Uusi esteetön kirjasto

Profiilikuvan paikka

Kommentaattori
6. toukokuuta 2021 kello 21.05.35

Eikö olisi jo aika rakentaa uusi esteetön kirjasto vanhan home ongelmaisen talon tilalle, uuteen kirjastoon sohvia ja lukupöytiä ja varattavia kokoushuoneita ruskolaisten yhdistysten käyttöön


Kirjaston nuorisopalveluiden laajennus

Profiilikuvan paikka

Nuorisovaltuusto
12. toukokuuta 2021 kello 19.31.36

Rauhalliset ja viihtyisät kokous- ja opiskelutilat sekä videopelinurkkaus, jossa voisi olla esim. VR-pelejä, olisivat varmasti suosittuja lisäyksiä kirjaston tarjontaan.