Olarin koira-aitaus

Puhekupla 7
14.4.2023 | Espoon kaupunki
Hanke on päättynyt. Yhteenveto:

Kiitämme Olarin koira-aitauksen suunnitelmasta saaduista palautteista. Palautevastauksissa korostui koira-aitauksen merkittävyys ja käyttötarve. Palautevastauksissa toivottiin koira-aitaukseen penkkejä, vesipistettä ja katosta. Lisäksi kiinnitettiin huomiota koirien pääsyn estämiseen aitausten välillä sekä riittäviin porttijärjestelmiin. Huomiota kiinnitettiin myös esteettömiin ratkaisuihin. Kaupunkitekniikan keskus pyrkii sijoittamaan muutaman lisäpenkin aitaukseen. Isoille ja pienille koirille rakennetaan omat aitaukset. Molempiin aitauksiin rakennetaan erilliset kaksiosaiset käyntiportit. Pienten ja isojen koirien aitausten välille ei asenneta porttia. Espoon koira-aitauksiin ei asenneta vesipisteitä eikä katoksia. Olarin koira-aitauksen perusparannussuunnitelma valmistuu syyskuussa 2021 ja suunnitelman hyväksyy suunnittelupäällikkö. Hyväksytty suunnitelma löytyy osoitteesta: www.espoo.fi hakusana "Olarin koira-aitaus". Olarin koira-aitauksen rakentaminen on arvioitu toteutettavaksi vuosien 2022-2023 aikana.

Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje ja saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Opaskarttaote Olarin koira-aitauksen sijainnista

Espoon Kaupunkitekniikan keskus on käynnistänyt Olarin koira-aitauksen perusparannussuunnittelun.
Olarin koira-aitaus sijaitse Olarissa Ylismäentien pohjoispuolella ja Steinerkoulun eteläpuolella olevalla viheralueella. Tavoitteena on uusia aita, käyntiportit ja huoltoportit sekä parantaa koira-aitauksen kuivatusta maastonmuotoilulla, johtamalla hulevedet pois aitauksesta.


Osallistu hankkeeseen

Normaalia asukastilaisuutta ei voida järjestää koronatilanteen vuoksi. Suunnitelmaluonnos on nähtävillä kohdassa Liitteet 14.6.2021 alkaen. Luonnosta voi kommentoida 28.6.2021 asti.

Alustava luonnos tulee nähtäville 14.6 – 28.6.2021 myös osoitteeseen www.espoo.fi/puistohankkeet -> Olarin koira-aitaus

Kommentointiajan jälkeen suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Viralliset suunnitelmat tulevat osoitteeseen www.espoo.fi/puistohankkeet -> Olarin koira-aitaus syyskuussa 2021.

Lisätietoja antaa suunnitteluhortonomi Karin Nielsen, karin.nielsen@espoo.fi


Perustiedot

Päättynyt: 14.4.2023

Omistajat: Yhteyshenkilöt:
Aiheet:
  • #asuminen ja rakentaminen
  • #ympäristö ja luonto
  • #kulttuuri ja vapaa-aika
Kunnat:
  • Espoo

Liitteet

Ilmianna