Siirry sisältöön

Keskustele Kuuttipuiston leikkipaikan suunnitelmaluonnoksesta

Puhekupla 8
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 6.9.2021

Liitteet

Ilmianna

Tärkeä koulun oppilaille

Profiilikuvan paikka

Mirja Tapola
23. elokuuta 2021 kello 19.42.11

Kuuttipuisto on tärkeä koulun oppilaille. Moni jää koulun jälkeen siihen leikkimään kavereiden kanssa (koska koulun pihalle ei saa jäädä koulupäivän jälkeen) ja koulumme pienryhmille se on ollut monina vuosina äärimmäisen tärkeä paikka, jossa on isoa pihaa helpompi olla. Läheisen alueen perhepäivähoitoryhmät (?) käyttävät sitä myös ahkerasti. Tuntuu siis kurjalta hävittää jotakin, mikä on kovassa käytössä.

Profiilikuvan paikka

Markus K
6. syyskuuta 2021 kello 10.31.55

Olen edellisen kirjoittajan kanssa täsmälleen samaa mieltä säästöistä, joita tuskin syntyy tällaisilla muutoksilla. Lisäksi puiston lähellä asuvana minua huolestuttaa tällainen suunniteltu nurmialue penkkeineen. Yleensä tällaiset alueet täyttyvät varsinkin iltaisin sen tyyppisestä porukasta, mitä ei mielestäni tarvitse erikseen paikalle houkutella. Tälläkin hetkellä puistoon silloin tällöin tulee myöhään illalla/yöllä notkumaan nuorisoa, jotka jättävät jälkeensä lähinnä törkyä. Tällaisen nurmialueen avulla saadaan varmasti tätä käyttöä lisättyä, mutta se tuskin on tarkoitus.

Näytä lisää vastauksia