Siirry sisältöön

Minkälaisia toiveita ja ideoita sinulla on Salmensuun ja Niemenkartanon alueiden kehittämiseksi?

Puhekupla 12
Keskustelu 1 kuukausi, 2 viikkoa jäljellä | Reisjärven kunta

Kerro omin sanoin, minkälaisia toimintoja ja aktiviteetteja haluaisit nähdä Salmensuun ja Niemenkartanon alueella tulevaisuudessa! Kaipaatko aktiviteetteja lapsille tai lapsiperheille, tekemistä nuorille tai ikäihmisille? Minkälaiset toiminnot tukisivat yhdistysten toimintaa tai matkailun kehittymistä? Tai koko Reisjärven kunnan vetovoimaa ja kuntalaisten hyvinvointia? Nyt saa ideoida rohkeasti! Kaikki ajatukset ja ideat ovat tervetulleita ja ne otetaan mukaan yhteisöllisen hankkeen suunnitteluprosessiin. 

Voit kertoa myös, millä tavalla voisit itse tai yhdistyksesi/yrityksesi kautta osallistua hankkeen toteuttamiseen. Tarkoituksena on muodostaa hanke, joka kokoaa yhteisen tekemisen ja kehittämisen äärelle kuntalaiset kaikista ikäryhmistä sekä laajan joukon toimijoita yhdistyskentältä ja muista toimijaryhmistä. 

Salmensuun ja Niemenkartanon alueen kehittämissuunnitelmista järjestetään Kuntalaisfoorumi keskiviikkona 26.1.2022 klo 18. Tilaisuudessa käydään läpi esille tulleita ideoita ja ajatuksia sekä käydään avointa keskustelua siitä, millä tavalla ja minkälaisella aikataululla yhteistä hanketta olisi mahdollista lähteä edistämään.

Perustiedot

Avoin: 25.11.2021 - 16.1.2022

Päättymispäivä: 16.1.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Puhekupla Uusi kommentti

Avantouintiin satsaaminen

Profiilikuvan paikka

Salla
25. marraskuuta 2021 kello 13.13.30

Hei!
Reisjärvellä on nykyisin paljon avantouimareita ja Salmensuun avanto on ollut hieman haasteellinen käyntipaikka keskitalvella. Ehdotukseni olisi, että Salmensuuhun, venelaiturille tehtäisiin avantouintipaikka. Olisi uppopumppu joka pitäisi avannon auki. Iso plussa olisi jos saataisiin jonkinlainen lämmin pukukoppi myös siihen avannon lähelle talveksi.

Profiilikuvan paikka

Maija
26. marraskuuta 2021 kello 16.19.14

Tämä aivan loistoidea, avantosauna salmensuuhun. Olisin valmis maksamaan siitä että pääsen muutaman kerran viikossa käymään saunassa ja avannossa.

Näytä lisää vastauksia

Jätskiä ja melontaa

Profiilikuvan paikka

Herkkusuu
25. marraskuuta 2021 kello 18.59.14

Salmensuuhun jäätelökioski kesäksi. Samalla nuorille kesätöitä.

Muutama kajaakki, jotka olis kaikkien käytettävissä, mutta lukittuina. Kioskista sais avaimet kajaakkien käyttöön. Samalla voitaisiin seurata niiden kunnossa pysymistä. Kioskissa ois myös varauslista kajaakeille. Avaimet olis palautettavissa myös aikana, jolloin kioski on kiinni.


Matonpesupaikka Salmensuuhun

Profiilikuvan paikka

Jaakkima
25. marraskuuta 2021 kello 20.08.17

Hei!
Salmensuun ranta-alue olisi hyvä paikka matonpesupaikalle. Siellähän on jo valmiina vesijohto, joten asiallinen "kuivan maan" pesupaikka olisi toteutettavissa.


Niemenkartanon rantaan

Profiilikuvan paikka

Talvitar
25. marraskuuta 2021 kello 20.57.11

Nk:n taakse makkaranpaistopaikka, tai amfimainen nuotiopaikka istumapaikkoineen. Olisi käyttöä koululaisille vaikka ulkotunteihin ja illalla myös käytössä.


Rantakahvila

Profiilikuvan paikka

Idis
25. marraskuuta 2021 kello 21.50.14

Kahvila rannassa, josta voisi myös vuokrata kajakkeja, sup-lautoja yms.

Profiilikuvan paikka

Mielipide
26. marraskuuta 2021 kello 8.23.21

Se vanha rakennus, jossa meijäri toimii, pitäisi purkaa. Ohi menee kunnan päätie ja rumentaa merkittävästi maisemaa. Tilalle uusi, turvallinen rakennus, johon tiloja yrittäjille. Niitä kun nyt ei ole.


Koirapuisto

Profiilikuvan paikka

Vapaus
26. marraskuuta 2021 kello 12.16.41

Voisko koirapuiston tehdä Niemenkartanon tai Salmensuun alueelle? Tai jos ei onnistu näihin alueille niin johonkin muualle sitten? Silleen että olis pienille ja isoille koirille eri aitaus. Olis varmaan paljon käyttäjiä? Pääsis koirat juoksentelemaan vapaasti ja vois pitää näyttelytreenejä yms.


Tekojää

Profiilikuvan paikka

Liikuntaa
26. marraskuuta 2021 kello 21.16.24

Tekojääkenttä niemenkartanon pihalle. Käyttäjiä olisi varmasti paljon.


Lapsille ja aikuisille

Profiilikuvan paikka

Jonna
27. marraskuuta 2021 kello 22.54.50

Minigolfrata Niemenkartanon koulun pihalle tai lähistölle olisi mukavaa tekemistä koululaisille, ja koulun ulkopuolella, muille kävijöille.


Lisää uusi Kommentti