Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 2
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tämän tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 12.7.2022

Liitteet

Ilmianna

Hyvältä vaikuttaa

Profiilikuvan paikka

Mattliina
22. kesäkuuta 2022 kello 11.03.41

Näyttää ihan toimivalta ja hyvältä.


Pieni detalji-ehdotus

Profiilikuvan paikka

Tynnyripuiston Helmi
10. heinäkuuta 2022 kello 19.30.31

Hei, hyvältä vaikuttaa, mutta pyytäisin pienen kehitysehdotus detaljin Lekkerikujan päätyyn kun asvaltti muuttuu kivetykseksi. Voisiko kevyen liikenteen väylän päättymisen kivetys olla esim. tummemmalla kivellä kuin muu kiveys joka jatkuisi tyylikkään kaarevasti tynnyritien kivituhka-alueelle? Tämä hieman turvallisuusmielessä kun alueella pyöräilee lapsia Tynnyripuistoon ja se on vilkas kävelytie Isoon Omenaan + samalle kivetykselle tulossa huoltoajoja. Sama tummempi kiveys voisi jatkua esimerkiksi myös Vanhan Leilitien asvaltoinnin päätyttyä pyörätieleveydeltä suoraan tälle Lekkerikujan tummemmalle kiveykselle muodostaen kevyelle liikenteelle kulkulinjoja.