Siirry sisältöön

Kommentoi suunnitelmaa! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 10
Keskustelu 1 viikko, 4 päivää jäljellä | Espoon kaupunki

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Perustiedot

Avoin: 22.6.2022 - 15.7.2022

Päättymispäivä: 15.7.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Puhekupla Uusi kommentti

Padel

Profiilikuvan paikka

Pete75
27. kesäkuuta 2022 kello 17.27.12

Padelkenttä olisi kiva saada. Kenttä pysyisi hyvässä kunnossa, jos sitä voisi vuokrata jollain pienellä euromäärällä.


Koripallokentän turva-alueet

Profiilikuvan paikka

Koris
27. kesäkuuta 2022 kello 20.31.58

Koripallokentän laajennus kv-mittoihin on hyvä juttu. Samalla tulisi huomioida että nuuhin kuuluu myös rajojen ulkopuolista aluetta eli heti kentän ulkopuolella ei saisi olla vaarallisia rakenteita ( aita, kanttikivi tms.) toinen ulkopuolinen tekijä on maa-aine kentän lähistöllä eli hiekka, multa ja muu maa aines tulee helposti kentälle sateiden kulkijoiden ja muiden myötä tämä tulisi estää riittävän laajalla kentän ulkopuolisella päällysteellä ja oikeilla kallistuksilla.
Jos kentästä koitetaan tehdä tasainen se johtaa usein siihen että parin vuoden kuluttua kentälle alkaa muodostua lätäkköjä sateella. Tän voi välttää jos kentälle tehdään hyvin pieni ( sentti, kaksi) kallistus reunoja kohti ja sieltä edelleen hyvä viemäröinti.


Ulkokuntosali ja puistojumppa

Profiilikuvan paikka

Pircco
28. kesäkuuta 2022 kello 11.50.00

Uusi riittävän iso ulkokuntosali tarpeen, samoin alue n. 40-50 hlön puistojumpalle. Hienoa, että aluetta uudistetaan. Älkää unohtako kävelijöitä ja lenkkeilijöitä - myöskään talvella.


Koris ja padel

Profiilikuvan paikka

Urheiluun
28. kesäkuuta 2022 kello 17.14.04

Koris ja padel


Parkkipaikat loppuu jo nyt

Profiilikuvan paikka

Stasny
29. kesäkuuta 2022 kello 21.05.54

Lisää tulee hienoja liikuntapaikkoja sekä ajanviettopaikkoja, mutta nykyiselläänkään ei ole riittävästi parkkipaikkoja - muistakaa tehdä myös parkkipaikkoja lisää.


Tenniskentät

Profiilikuvan paikka

Roger
29. kesäkuuta 2022 kello 22.43.20

Kannattaa kiinnittää huomiota helppohoitoisuuteen peliominaisuuksista tinkimättä. Meilahden liikuntakeskuksesta referenssiä kovista ulkokentistä.


Koripallo ja padel

Profiilikuvan paikka

Noora
30. kesäkuuta 2022 kello 17.05.23

Nykyinen yksi ainoa koripallokenttä on aina täynnä. Toiselle kentälle olisi varmasti kysyntää. Myös padel todella suosittua nykyään ja luulisi pienen koon ansiosta mahtuvan mukaan suunnitelmaan


Pump track

Profiilikuvan paikka

Sami
30. kesäkuuta 2022 kello 18.19.47

Pump trackiä olen useamman vuoden ajan yrittänyt ehdottaa Leppävaaran urheilupuistoon. Se täydentäisi hienosti myös skeittiparkkia palveluna. Pump trackiä voivat käyttää pyöräilijöiden lisäksi skeittaajat ja scoottaajat. Hyvä esimerkki tästä löytyy mm. Savelasta. Pump track ei tarvitse kovin suurta aluetta, ei vaadi suuria huoltotoimenpiteitä ja on erittäin suosittu em. ryhmien keskuudessa. Savelan Pump Trackin käyttöaste on todella korkea ja näin ollen hyvä ja perusteltu investointi


Piknik-alue ja koirapuisto

Profiilikuvan paikka

Outdoorsy
30. kesäkuuta 2022 kello 19.58.53

Toivoisin kansituoleja, telineellisiä riippumattoja, olki- tms.katoksia (palapa) pöytäryhmien lisäksi piknikalueelle. Lisäksi vapaata ruohoaluetta vilteille. Kaipaisin myös koirapuistoa alueelle.


Leppävaarasta paras ja monipuolisin urheilupuisto

Profiilikuvan paikka

Rullis
30. kesäkuuta 2022 kello 22.05.24

Alueella voisi olla myös
- rullakiekkokenttä
- frisbeegolf
- perinteinen minigolf
- pump track


Lisää uusi Kommentti