Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 2
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 7.11.2022

Liitteet

Ilmianna

Lapsen kanssa

Profiilikuvan paikka

Pesijä
20. lokakuuta 2022 kello 19.40.03

Hei,

Käytän pesupaikkaa useita kertoja kesässä, koska olen liikkeessä lapsen kanssa, eikä leikki-ikäisen keskittymiskyky riitä pitkiin pesusessioihin. Viime kesänä leikkiväline ja pöytä olivat hyvät paikat ohjata lapsen huomio.
Leikkivälinettä ei missään nimessä tule alueelta poistaa. Voiko sen sijaintia harkita uudelleen, mikäli nykyinen paikka on mielestänne huono?
Uudessa suunnitelmassa pöydältä on reitti myös parkkipaikalle. Tämä on lapsen kanssa yksin liikkuvan kannalta todella huono, koska siitä pääsee juoksemaan suoraan parkkipaikalle verrattuna nykyiseen “pussin pohjalla” sijaitsevaan pöytään jonne lapsen voi rauhassa jättää lukemaan tai syömään eväitä.
Pyydän, helpottakaa lasten kanssa liikkuvien elämää tällaisilla pienillä asioilla.
Muutoin suunnitelma näyttää mielestäni hyvältä.

Ilmianna |

Vastauksia kommentteihin

Profiilikuvan paikka

@Marko_Pesonen_Espoo
23. helmikuuta 2023 kello 9.46.39

Suuret kiitokset kommentista! Ohessa vastauksia.

Pesupaikoille ei ole valitettavasti lapsille suunnattua leikkialuetta. Espoossa on pesupaikkoja esim. Soukassa, jossa pari vuotta sitten on tehty peruskorjaus ilman leikkivälineitä ja sama asia koskee Kirkkojärven pesupaikkaa. Leikkivälineet vaativat monia turvallisuusnäkökulmien huomioimista ja ylläpitoresursseja. Omien lelujen mukana tuominen on toki mahdollista.

Tarkistimme uudestaan piknik-pöydän sijaintia ja päätimme siirtää sitä niin, että sen sijainti ei ole sekä Gräsanojan että pysäköintipaikan läheisyydessä vaan turvallisemmin ja helpommin valvottavissa pesu- ja kuivauspaikan läheisyydessä/välissä. Päivitetty suunnitelma tulee hankkeen verkkosivuille: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/vanha-grasan-puiston-matonpesupaikka

Ystävällisin terveisin suunnitteluryhmän puolesta,
Marko Pesonen
osallisuusmuotoilija
Espoon kaupunki, Kaupunkitekniikan keskus

Ilmianna |