Siirry sisältöön

Äänestä suosikkiasi kuudesta vaihtoehdosta

Kysymysmerkki 585
Kysely | Sodankylän kunta
Kysely on päättynyt

Sodankylässä etsitään parhaillaan osallistuvan budjetoinnin kohdetta vuodelle 2023. Osallistuvaan budjetointiin on varattu 30 000 euron määräraha, jonka käytöstä päättävät kuntalaiset.

Kohteen valinta käynnistyi syyskuussa avoimella verkkokyselyllä, jossa kuntalaisia pyydettiin jakamaan ideansa. Kuntalaisten ideoista valittiin kuusi jatkoäänestykseen.

Nyt on jatkoäänestyksen aika. Jokainen kuntalainen voi äänestää yhtä kuudesta jatkoon valitusta ideasta. Äänestysaika on 12.–31.10.2022.

Osallistuminen ei edellytä erillistä rekisteröitymistä, mutta äänestäjiltä kysytään nimi- ja yhteystiedot. Kaikki sodankyläläiset ovat oikeutettuja äänestämään yhtä kohdetta kerran.

Äänestyksen yhteydessä kerätään äänestäjien nimi- ja yhteystiedot Sodankylän kunnan rekisteriin. Voit lukea rekisteröityjen oikeuksista Sodankylän kunnan tietosuojaselosteesta, joka löytyy kunnan verkkosivuilta osoitteessa www.sodankyla.fi/kunta-ja-paatoksenteko/yhteystiedot-ja-asiointi/tietosuoja.

Lue lisää Sodankylän osallistuvasta budjetoinnista kunnan kotisivuilla: Sodankylän osallistuva budjetointi

Äänestä suosikkikohdettasi!

Perustiedot

Päättynyt: 31.10.2022

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

Sodankylän osallistuvan budjetoinnin kohteeksi pitäisi vuonna 2023 mielestäni valita
Tämä kenttä vaaditaan.
Jätä yhteystietosi
Tämä kenttä vaaditaan.
Tämä kenttä vaaditaan.
Tämä kenttä vaaditaan.
Tämä kenttä vaaditaan.
Anna meille palautetta
Voit halutessasi antaa palautetta siitä, miten olemme onnistuneet kertomaan osallistuvasta budjetoinnista ja miten prosessi on mielestäsi sujunut. Voit myös kertoa, miten toivoisit Sodankylässä kehitettävän osallistuvaa budjetointia jatkossa.