Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 3
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 16.1.2023

Liitteet

Ilmianna

Kävelytie

Profiilikuvan paikka

hade.taskin@gmail.com
2. tammikuuta 2023 kello 12.44.56

Hei,

Siisti hyvänkokoinen kävelytie. Turvallinen kävelytie koululaisille. Hyvä valaistus lisättävä. Suojatie kaipaa ehostusta ja ehkä jopa valot. Jos mahdollista pyörätie ja kävelytiemerkit. Silta kaipaa ehostusta ja kunto tarkistaa. Kiltakallion puolella oleva bensa aseman viereinen rakennus olisi hyvä purkaa ja tilalle jotain muuta. Liian huonossa kunnossa ja kasvillisuutta jokapuolella.

Ilmianna |

idea

Profiilikuvan paikka

janne
2. tammikuuta 2023 kello 15.38.07

pitäis olla turvallinen erityisryhmille myös jos on pyörätuoli

Ilmianna |

Kiitos kommenteista

Profiilikuvan paikka

@tanttni
24. tammikuuta 2023 kello 17.01.58

Hei, kiitos kommenteista. Huomioimme ne mahdollisuuksien mukaan jatkosuunnitteluissa. Kamreerintien perusparannuksen yhteydessä uusitaan mm. kadun valaistus sekä liikennemerkit asemapiirustuksessa esitetyssä laajuudessa. Osa kommenteista kohdistui suunnittelualueen ulkopuolelle, jonne ei tämän hankeen yhteydessä tehdä toimenpiteitä.

Emma Niemeläisen puolesta Niina Tanttu
Espoon kaupunki

Ilmianna |