POLIISIEN LAVASTUS ON TAKAA TÄSSÄKIN PROJEKTISSA. Heikompiosaisten avustaminen niin sanallisesti kuin rahallisesti viranomaisessa ja oikeudessa. Onko tarpeellinen keräys?

Kysymysmerkki 8
Kysely | Aputiikki_Hjälputik
Kysely on päättynyt

Tuemme pienrahakeräystä RA/2023/84. Keräys toimitetaan ajalla 20.1. - 20.3. 2023 välisenä aikana. Saajaksi merkitään Pienrahakeräys. Lahjoitus laitetaan tilille OP FI44 5550 0720 0558 65. Tämä hanke on ilmoituksen mukaisesti seuraava:

Pienrahakeräys ajalla 20.1. - 20.3. 2023 vähävaraisten ihmisten eläinten eläinlääkärimaksujen hoitamiseksi.

Eli kun keräysaika umpeutuu 20.3..2023 kartoitamme koko Suomen alueella vähävaraiset ihmiset jotka tarvitsevat yllätykselliseen eläinlääkärimenoon varoja yli oman kuukausitulonsa tai useamman kuukausitulonsa tarpeen verran ja suoritamme eläinlääkäriasemalle suoraan osamaksun tai koko maksun laskusta.

Kiitos tuestanne.

Perustiedot

Päättynyt: 19.4.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

Onko keräys tarpeellinen mielestänne? Oletteko mahdollisesti itse ollut yllättävän eläinlääkärilaskun kanssa ihmeessä?
Tämä kenttä vaaditaan.
Vastaukset
  • On ehdottoman tarpeellinen keräys. Tällainen keräys köyhien ihmisten lemmikeiden äkillisten eläinlääkärikulujen korvaamiseksi on tärkeä! Kiitoksia paljon.

  • Kyllä on etenkin näinä aikoina kun ei kellään ole kohta enää mitään niin sentään lemmikki kaverina.

  • On tarpeellinen keräys ja hintapolitiikkaan tulisi muutenkin kiinnittää korkeammalla taholla huomiota. Pitkässä juoksussa tämän hetkinen maailmantilanne ja hinnoittelu tuo lisää valtiolle kuluja eläinsuojelutoimenpiteiden muodossa kun ihmisillä ei ole enää varaa huolehtia eläimistä.

  • Kyllä on tarpeellinen keräys. Ihmettelen, miksi näin tärkeä keräys ei ole jatkuva.

  • Itselläni on useita tapahtumia joihin olen tarvinnut eläinlääkärin apua. Kun työt meni alta ja koiramme sairastui yllättäen vaikeaan pitkälliseen sairauteen, oli tekemistä että sai sen 10 000 euron laskun minkä hoidot kokonaisuudessaan kustansivat maksettua. Voin ymmärtää sen hädän mikä kaverin yllättävä sairastuminen vähävaraiselle aikaan saa! Kiitos teille, kiitos todella paljon järjestämänne keräyksen avulla lemmikkien ja heidän omaistensa hyödyksi tulevasta avusta!

  • On tarpeellinen. Monilla on lemmikki ja heillä todella pienet tulot, ja kun eläin sairastuu, millä rahalla enään ostat itsellesi ja lemmikillesi ruokaa kun eläinlääkäri kulut + lääkkeet maksavat yht. 200,-eur ??????

  • En ole ennen kuullutkaan tämmösestä keräyksestä.Olen joskus ollut pulassa koiran lääkäri-ja hoitolaskujen kanssa,mutta saanut ne hoidetuksi jostain muusta tinkimällä.Samalla periaatteella voitaisi kai kerätä rahaa auton äkilliseen remonttiin,kodinkoneen särkymiseen,hammaslääkärilaskuun,mihin tahansa yllättävään rahanmenoon..Ihmisellä kuitenkin pitää olla omaa vastuuta valinnoistaan,jo lemmikkiä hankkiessa tulee ottaa huomioon se mahdollisuus että lääkäri-ym kuluja saattaa tulla.

  • On