Siirry sisältöön

Heikompiosaisten avustaminen niin sanallisesti kuin rahallisesti viranomaisessa ja oikeudessa. Onko tarpeellinen keräys?

Kysymysmerkki 4
Kysely 2 kuukautta, 3 viikkoa jäljellä | Aputiikki_Hjälputik

Tuemme pienrahakeräystä RA/2023/84. Keräys toimitetaan ajalla 19.1. - 19.4. 2023 välisenä aikana. Saajaksi merkitään Pienrahakeräys. Lahjoitus laitetaan tilille OP FI44 5550 0720 0558 65. Tämä hanke on ilmoituksen mukaisesti seuraava:

Pienrahakeräys ajalla 19.1. - 19.4. 2023 vähävaraisten ihmisten eläinten eläinlääkärimaksujen hoitamiseksi.

Eli kun keräysaika umpeutuu 19.4.2023 kartoitamme koko Suomen alueella vähävaraiset ihmiset jotka tarvitsevat yllätykselliseen eläinlääkärimenoon varoja yli oman kuukausitulonsa tai useamman kuukausitulonsa tarpeen verran ja suoritamme eläinlääkäriasemalle suoraan osamaksun tai koko maksun laskusta.

Kiitos tuestanne.

Perustiedot

Avoin: 22.1.2023 - 19.4.2023

Päättymispäivä: 19.4.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

Onko keräys tarpeellinen mielestänne? Oletteko mahdollisesti itse ollut yllättävän eläinlääkärilaskun kanssa ihmeessä?Tämä kenttä vaaditaan.
Vastaukset
  • On ehdottoman tarpeellinen keräys. Tällainen keräys köyhien ihmisten lemmikeiden äkillisten eläinlääkärikulujen korvaamiseksi on tärkeä! Kiitoksia paljon.

  • Kyllä on etenkin näinä aikoina kun ei kellään ole kohta enää mitään niin sentään lemmikki kaverina.

  • On tarpeellinen keräys ja hintapolitiikkaan tulisi muutenkin kiinnittää korkeammalla taholla huomiota. Pitkässä juoksussa tämän hetkinen maailmantilanne ja hinnoittelu tuo lisää valtiolle kuluja eläinsuojelutoimenpiteiden muodossa kun ihmisillä ei ole enää varaa huolehtia eläimistä.

  • Kyllä on tarpeellinen keräys. Ihmettelen, miksi näin tärkeä keräys ei ole jatkuva.

Paljonko on 7 × 9?Tämä kenttä vaaditaan.