Siirry sisältöön

Kerro omasta karvakaveristasi!

Puhekupla 6
Keskustelu 2 kuukautta, 3 viikkoa jäljellä | Aputiikki_Hjälputik

Mukava kuulla millanen kaveri teillä siellä kotona on ja mitä hän puuhailee päivittäin.

Perustiedot

Avoin: 20.1.2023 - 19.4.2023

Päättymispäivä: 19.4.2023

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Puhekupla Uusi kommentti

Pissavaiva

Profiilikuvan paikka

Kisu
20. tammikuuta 2023 kello 22.19.36

Meidän leikattu 3 vuotias Miska sairastui yllättäen virtsatietulehdukseen keskiyöllä viikonlopun aikaan. Eläinlääkäriä oli vaikea saada puhelimen päähän ja kun saimme, hän kieltäytyi yöllä ottamasta Miskaa näytille ja ehdotti odottamaan maanantaihin. Eihän tällainen tietenkään käynyt, vaan ajoimme yksityiselle päivystykseen 230 km matkan. Miska saatiin kuntoon ja lasku bensoineen oli toista tonnia. Tämä on hyvä keräys ja avustan siinä mielelläni omalta vaatimattoalta osaltani. Kiitos tästä. Näitä lisää!

Käyttäjän profiilikuva - Aputiikki_Hjälputik

@Aputiikki_Hjälputik
26. tammikuuta 2023 kello 12.06.35

ownerly kirjoitti:

3 kb of the lin 1 gene followed by a 0 <a href=http://priligy.skin>priligy en france</a> Following is a listing of all adverse events reported in 2 of patients receiving either placebo or 12

Thank You for this info.

Näytä lisää vastauksia

Vatsalaukun kiertymä

Profiilikuvan paikka

Koiruuksia
22. tammikuuta 2023 kello 16.43.06

Koira alkoi oireilemaan illalla (epäily vatsalaukun kiertymä) ja kaupungin eläinlääkäri päivystys ohjeisti seurailemaan.
Yöllä tilanne paheni, 04.00 koira aivan tuskissaan ja jälleen yhteys kaupungin eläinlääkäriin. Kaupungin eläinlääkäri ohjeisti menemään yksityiseen eläinsairaalaan, ei ottanut edes tarkistukseen vieläkään. Eläinsairaalaan ei ollut varaa enää mennä, koska edellinenkin 1500e päivystyslasku eläinsairaala varten oli vielä pankille maksamatta. Koiralle saatiin viimenään aika klo.11 toiselle yksityiselle jossa suoraan nukutettiin ikiuneen, varat eivät olisi riittäneet siltikään leikkaukseen. Ei tarvitse kummoinenkaan asia olla jos kellonaika on todella paha niin lasku on suuri. Ei eläinvakuutuksetkaan pitkälle auta näiden nousseiden hintojen kanssa. Joten kannatan keräystä.

Käyttäjän profiilikuva - Aputiikki_Hjälputik

@Aputiikki_Hjälputik
22. tammikuuta 2023 kello 22.58.11

Kiitoksia sinulle kertomuksestasi ja kannanotostasi pienkeräykseen.
Olen pahoillani perheenne lemmikin kokeman sairauden aikaan saaman huolen vuoksi.
Vatsalaukun kiertymä on todella ikävä vaiva ja vaatii aina mahdollisimman pikaisia toimia. Puhelimessa on toisinaan vaikeata analysoida mikä vaiva on kyseessä ja jouduitte odottamaan siksi turhan kauan.

Olet täysin oikeassa tuossa, että vatsalaukun kiertymäleikkaus on aina kallis. Olen itse leikannut kiertymiä niin kunnan kuin yksityisessä päivystyksessä ja kyllä sille hintaa kertyy monestakin syystä.

Oikein mukavaa uuden vuoden 2023 jatkoa perheellenne ja toivotan teille terveyttä ja mukavia hetkiä lemmikeidenne parissa!


Lisää uusi Kommentti

Paljonko on 6 + 10?