Siirry sisältöön

Päihdetilannekysely Oulun kaupungissa

Kysymysmerkki 556
Kysely | Oulun kaupunki
Kysely on päättynyt

Ota kantaa Oulun päihdetilanteeseen!

OULUN PÄIHDETILANNEKYSELY

Kyselyllä kartoitetaan Oulun asukkaiden päihteisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista. Ehkäisevän päihdetyön toimijat haluavat tietää, millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä kaikkein tärkeimpiä toiminnan kohteita ja millaisia keinoja pidetään hyvinä. Kyselyn avulla pyrimme parantamaan ehkäisevän päihdetyön suunnittelua ja toteuttamista Oulussa.

Kyselyyn voi osallistua kunnan verkkosivuilla nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Vastaavanlaisia kyselyjä toteutetaan muillakin paikkakunnilla Suomessa. Tämä mahdollistaa eri alueilla esiin tulleiden näkemysten vertailun.

Tiedon keruusta ja käsittelystä vastaa Oulun hyvinvointipalvelut.

Kiitos, jos Sinulla on hetki aikaa auttaa meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

Perustiedot

Päättynyt: 14.10.2016

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

ALAIKÄISTEN PÄIHTEIDEN KÄYTTÖ KUNNASSANNE/ALUEELLANNE
PÄIHDEHAITAT JA NIIDEN EHKÄISYKEINOT
EHKÄISEVÄ PÄIHDETYÖ KUNNASSANNE
Paikallisella ehkäisevällä päihdetyöllä vaikutetaan päihteitä koskeviin tietoihin, asenteisiin ja oikeuksiin, päihdehaitoilta suojaaviin tekijöihin ja riskitekijöihin sekä päihteiden käyttötapoihin, saatavuuteen, tarjontaan ja haittoihin.
KIITOS VASTAUKSESTANNE!