Kalajärven kuntoportaat, Hiirisuon puistosuunnitelma

Puhekupla 48
28.6.2023 | Espoon kaupunki
Hanke on päättynyt. Yhteenveto:

Kiitämme suunnitelman kommentoinnista. Suunnitelmaluonnos oli kommentoitavana Otakantaa.fi-palvelussa ja suunnitelmaan saatiin noin 50 kommenttia. Suunnitelmaa kommentoitiin sekä puolesta että vastaan. Olemme laatineet palautevastauskoosteen johon on koostettu kommentit yhteen aihepiireittäin ja pyritty vastaamaan kysymyksiin, toiveisiin ja ilmenneisiin huolenaiheisiin. Palautevastauskoosteen löydät tämän sivun liitetiedostoista.

Päivitetyn suunnitelman löydät espoo.fi-hankesivuilta Kalajärven kuntoportaat, Hiirisuon puistosuunnitelma | Espoon kaupunki

Suosittelemme tilaamaan Vaikuta nyt -uutiskirjeen, jolloin saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. 
Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Kuvituskuva

Espoon kaupunkitekniikan keskus suunnittelee yhteistyössä Espoon liikunnan ja urheilun tulosyksikön kanssa uusia kuntoportaita Kalajärvelle, Hiirisuon puistoalueen kallioille.

Lisätiedot ja suunnitelmat löydät alta Näytä lisätiedot, Liitteet kohdasta.


Suoheinäntien päädystä alkaen suunnitellaan nykyisiä polkuja mukaileva valaistu ulkoilureitti lähemmäs portaita. Reitin yhteyteen varataan tilaa kuntoiluvälineille. Suoheinäntien päätyyn suunnitellun ulkoilureitin alkuun tavoitellaan muutaman auton pysäköintitilaa. Portaiden ja reittien linjaus tehdään nykyinen puusto ja maastonmuodot mahdollisimman hyvin huomioiden. Portaiden kaiteeseen suunnitellaan erillinen valaistus.

Puistosuunnitelmaluonnos on nähtävillä kaupungin nettisivuilla osoitteessa espoo.fi, hakusanalla "Kalajärven kuntoportaat, Hiirisuon puistosuunnitelma".

Luonnosta voi kommentoida otakantaa.fi-palvelussa 23.4.2023 saakka.


Perustiedot

Päättynyt: 28.6.2023

Aiheet:
  • #ympäristö ja luonto
Kunnat:
  • Espoo

Liitteet

Ilmianna