Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Puhekupla 6
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Perustiedot

Päättynyt: 26.4.2023

Liitteet

Ilmianna

11. huhtikuuta 2023 kello 19.43.37. Kommentti poistettu.


Vanhempi Lintuvaarasta

Profiilikuvan paikka

Nimimerkki87
11. huhtikuuta 2023 kello 19.45.31

Suunnitelma on kivannäköinen. Hienoa, että pienille lapsille on erillinen aidattu alue ja lasten leikkipaikat on eroteltu pelialueesta. Leikkipaikoille on tärkeää varjopaikat eli pienille lapsille tarpeellinen suoja auringolta. Myös penkit ja istuskelupaikat aikuisille ovat tärkeitä. Niissä voi syödä mm. eväitä. Kävelyreittien varrella penkit ovat tärkeitä myös ikääntyneille liikkujille. Kiitos mahdollisuudesta kommentoida!

Ilmianna |

Hieno suunnitelma

Profiilikuvan paikka

Naapuritalon mutsi x3
13. huhtikuuta 2023 kello 10.03.33

Näyttää hienolle, pidän myös penkeistä ja pöydistä, parhautta on lähteä eväsretkelle naapuripuistoon ja tavata muita vanhempia ja lapsia, vaikka omat ei enää "vahtia" tarvitsekaan.

Monipuolisuus ++

Valmistuessaan vaan kaikki silmät ja korvat auki ettei paikkoja sotketa ja rikota!

Ilmianna |

Nurminiityn puiston raja.

Profiilikuvan paikka

Paikallinen
13. huhtikuuta 2023 kello 16.58.35

Suosittelisin säilyttämään paikallisten kokoontumispaikan Lidl kaupan takana kallioilla. Ihmiset ovat kokoontuneet siellä vuosikymmenten ajan ja tämä nurkka olisi hienoa säilyttää.

Paikka on myös huomioitu HSL sekä openstreetmap hankkeissa. Nimeltä Metsäbaari löytyy esim HSL reittiopas palvelusta. Tässä paikalliset usein nauttivat yhteisön kanssa mietoja juomia ja pitävät hauskaa. Aikuiset ihmiset.

Tämä paikka saanut paljon positiivista huomiota myös Karakallion Facebook ryhmässä.

Ilmianna |

Hieno, mutta

Profiilikuvan paikka

Alueen asukas
14. huhtikuuta 2023 kello 8.52.00

Hieno suunnitelma, tätä on odotettu!

Alue ulottuu paikallisen kaupan, Lidl taakse. Kaupan takana olepa metsikkö on tunnetusti kaljottelupaikkana suuren osan vuotta. Olisiko suunnitelmiin mahdollista muuttaa asiaa? Jopa HSL tunnistaa alueen ”metsäbaari” nimellä ja ”metsäbaarinpolku”.

Ilmianna |

Koiraihmiset

Profiilikuvan paikka

Murre
25. huhtikuuta 2023 kello 19.56.15

Suunnitelma näyttää monipuoliselta!

Alueella asuu paljon koiraihmisiä. Onhan suunnitelmassa huomioitu läpikulku koiran ulkoiluttajille sekä tarpeeksi roskiksia järkevästi sijoiteltuna? Nykyisellään puistossa esimerkiksi lasten leikkialue sijaitsee kohdassa, josta olisi järkevintä kävellä läpi. Lisäksi juuri leikkialueen keskellä on roskis.

Pelialue herättää hieman huolta melun lisääntymisestä alueella.

Ilmianna |