3. Kysely henkilöille, jotka EIVÄT OLE OTTANEET koronarokotteita (Covid-19)

Kysymysmerkki 7292
Kysely | Suomen Terveysjärjestö STJ ry
Kysely on päättynytKYSELY HENKILÖILLE, JOTKA EIVÄT OLE OTTANEET (COVID-19) KORONAROKOTTEITA


Tällä kyselyllä Suomen Terveysjärjestö STJ ry:n Rokotejaosto haluaa selvittää koronarokottamattomien kansalaisten koronatautiin sairastumista, koronataudin aiheuttamia oireita ja taudin vakavuutta.

STJ ry:n Rokotejaosto haluaa kansalaisten kokemuksia myös siitä, miten heihin on suhtauduttu ja/tai ovatko he kokeneet syrjintää koronaepidemian aikana, kun he eivät ole ottaneet COVID-19 rokotuksia.

Suomen Terveysjärjestö STJ ry on saanut valtavasti yhteydenottoja henkilöiltä, jotka eivät ole ottaneet koronarokotteita, jonka seurauksena he ovat kokeneet voimakasta painostusta koronarokotteiden ottamiselle.


MIKÄLI ET OLE OTTANUT KORONAROKOTTEITA, PYYDÄMME, ETTÄ VASTAAT TÄHÄN KYSELYYN.


Tämän kyselyn toteuttaa Suomen Terveysjärjestö STJ ry:n Rokotejaosto. Rokotejaostoon kuuluu asiantuntijoina lääkäreitä, tutkijoita ja muita terveydenhuollon ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta, sekä oikeudellisena asiantuntijana lakimies.

Kyselytutkimuksen tulokset tullaan toimittamaan asianomaisille viranomaisille, päättäjille ja kansanedustajille, sekä tutkijoiden käyttöön.

Kooste kyselyn tuloksista julkaistaan kyselyn päätyttyä Suomen Terveysjärjestön STJ ry nettisivuilla ja somekanavissa. Kyselyn tuloksista tehdään myös lehdistötiedote.


© Suomen Terveysjärjestö STJ ry 2023


Perustiedot

Päättynyt: 15.9.2023

Liitteet

Ilmianna

Kyselyn pakolliset kysymykset on merkitty (*) tähtimerkillä.

Tämä kenttä vaaditaan.
Tämä kenttä vaaditaan.
Rastita kaikki ne kohdat, jotka sopivat erilaisiin koronatauteihisi.
Rastita kaikki ne kohdat, jotka sopivat erilaisiin koronatyyppisiin tauteihisi.
(Oireet/sairaudet 1-93)
Rastita kaikki sopivat vaihtoehdot.
SYDÄMELLINEN KIITOS VASTAUKSISTASI!
Mikäli saat oireita ollessasi koronarokotteita saaneiden ihmisten läheisyydessä, niin vastaathan myös kyselyyn numero 4.