Siirry sisältöön

Evästyksiä alueen nuorisopalvelujen kehittämiseen

Puhekupla 5
Keskustelu | Jyväskylän kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Keljonkangas on pitkään kärsinyt nuorisotilojen puutteesta ja alueen koulunuorisotyötä on tehty useammalla koululla. Alueen koko ikäluokan kokoaminen yhteen yhtenäsikouluun avaa myös nuorisotyölle uusia mahdollisuuksia. Mitä sinun mielestäsi tulisi huomioida alueen nuorisotyötä kehitettäessä ja uutta koulua suunniteltaessa? 

Perustiedot

Päättynyt: 31.12.2016

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Tilat nuorille heti

Profiilikuvan paikka

Ilona
9. joulukuuta 2016 kello 13.17.10

Hei!
Eilisessä asukasillassa jo ehdotimme Sääksjärven liikenneympyrän reunassa tyhjänä seisovan kaupparakennuksen vuokraamista alueen nuorten käyttöön nuorisotilaksi näihin välivuosiin.
Alueella on todella paljon nuoria, eikä minkäänlaisia tiloja nuorten kokoontumiselle. Yhdessä toimeliaiden vanhempien kanssa varmasti saisimme sinne hankittua kalusteita, tarpeistoa, jotta homma saataisiin pyörimään. Nuorisotoimi/seurakunta yhteistyössä toivottavasti voisi vastata henkilökunnasta.

Tämä vuokrasatsaus varmasti maksaa itsensä takaisin pian, kun alueen tihutöiden määrä vähenee ja nuoret voivat paremmin kun heillä on mielekästä tekemistä ja aikuisjohtoinen toimintapaikka illoiksi. Haluamme pitää nuoret lähellä, jotta "koko kylä kasvattaa" periaatteella voisimme yhdessä huolehtia alueemme nuorista ja heidän hyvinvoinnistaan. Jos nuorille ei ole kokoontumispaikkaa, hankaloittaa tämä kovasti hommaa!

Toivottavasti harkitsette tätä ehdotusta vakavasti!

Ystävällisin terveisin, Ilona Lepistö

Profiilikuvan paikka

Yhdessä
9. joulukuuta 2016 kello 14.14.25

Tällaisen nuorisotilan varustamiseen löytyy varmasti talkoohenkeä ja kirpparimeininkiä alueen perheiltä. Meiltä löytyy matoista lähtien sisustus- ja toimintatavaraa hankkeelle.