Siirry sisältöön

Onko poliisien määrä väkilukuun suhteutettuna Suomessa pieni vai suuri?

Puhekupla 7
Keskustelu | Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Keskustelu on päättynyt

Tavallisen kohteliaan netiketin lisäksi tässä keskustelussa käytetään kahta erityistä sääntöä, joiden mukaan puheenvuoroja moderoidaan.

  1. Keskustelun tarkoitus on löytää mahdollisimman täsmällinen ja perusteltu vastaus keskustelun lähtökohtana olevaan kysymykseen. Jos puheenvuoro ei auta vastaamaan kysymykseen, se merkitään leimalla "Ei liity asiaan" ja saatetaan poistaa.
  2. Kun esität väitteitä, perustele ne huolellisesti ja käytä viittauksia luotettaviin tietolähteisiin. Viittaaminen ei ole pakollista, mutta päätelmissä ei juuri anneta arvoa perustelemattomille väitteille.

YHTEENVETO

poliiseja on vähän ja olkaamme siitä ylpeä: Poliiseja vähän muihin maihin verrattuna, mikä on hyvä asia. http://www.nationmaster.com/country-info/stats/Crime/Police-officers
J.K.: Suomessa poliiseja arvostetaan ja kunnioitetaan, mikä on hyvä asia. Poliiseja tarvitaan lisää.
vähän: Poliiseja tarvitaan lisää.
Vähän on: Poliiseja tarvitaan lisää.
Juz0: Poliiseja vähän muihin maihin verrattuna ja heihin luotetaan, mikä on hyvä asia.
female1957: Poliiseja tarvitaan lisää, eritoten syrjäseuduille.

Perustiedot

Päättynyt: 3.3.2016

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kysymys ei suuremmin liity maahanmuuttoon

Profiilikuvan paikka

@female1957
3. maaliskuuta 2016 kello 11.06.57

Poliisien määrää on jouduttu vähentämään erityisesti syrjäseuduilla. Vasteaika on joskus tarpeettoman pitkä. Mutta tässä on kyse asiasta, jolla ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa. Ikävää oli kyllä syksyllä, kun poliisien ammattijärjestö alkoi tehdä ay-politiikkaa maahanmuuttotilanteen varjolla. Se valitettavasti heikensi uskottavuutta.