Siirry sisältöön

Hämeenlinnan ja Hattulan pohjavesialueiden suojelusuunnitelma

Puhekupla 8
Keskustelu | Hämeenlinnan kaupunki / Viranomaispalvelut
Keskustelu on päättynyt

Keväällä 2016 valmistuu kaikki Hämeenlinnan ja Hattulan pohjavesialueet sisältävä suojelusuunnitelma, joka on asukkaiden kommentoitavissa Otakantaa.fi –palvelussa 21.3.-24.4.2016. Ota osaa keskusteluun ja vaikuta! Kommentoinnille varattua aikaa on jatkettu kahdella viikolla.

Suojelusuunnitelma on valmisteltu Hämeenlinnan kaupungin viranomaispalveluiden johdolla. Uutta tässä päivityksessä on pohjavesivaikutteisten luontotyyppien kartoitus ja III-luokan pohjavesialueiden tarkastelu. III-luokan alueiden osalta esitetään näiden alueiden siirtämistä luokkiin 1 tai 2 tai poistamista kokonaan pohjavesiluokituksesta. Purkautuvan pohjaveden määrän ja laadun ollessa merkittävä luontotyypin suojelun tai säilymisen kannalta, se voidaan luokitella pohjavesivaikutteiseksi luontotyypiksi. ELY-keskus tekee päätökset pohjavesiluokkien muutoksista.

Halutessasi voit lähettää kommentteja myös suoraan sähköpostilla heli.jutila(at)hameenlinna.fi

Ilmianna

Katso muut kommentit

Maakunta polvilleen

Profiilikuvan paikka

Käki
20. huhtikuuta 2016 kello 21.05.35

Onko tarkoitus aloittaa veden myyminen arabeille tms. kun koko maakunta pitää sosialisoida pohjavesialueeksi? Olisi se joskus mukavaa saada takaisin maaseudulle jotain, edes ripaus, maksetuista veroista mutta tarjottimella on vaan rajoitetta rajoitteen perään ja elämän / elinkeinojen haittaamista osin täysin turhaan.