Siirry sisältöön

Kuparipolun katusuunnitteluhanke

Puhekupla 3
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Perustiedot

Päättynyt: 15.4.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Ajoyhteyttä Kuparipolun pohjoispäädyssä ei pidä sulkea

Profiilikuvan paikka

@LauraVR
1. huhtikuuta 2021 kello 19.16.07

Kuparipolun päällystäminen ja reunusten kivetys kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Kuparipolkua ei kuitenkaan missään nimessä pidä sulkea pohjoispäädystä (Kuurintorpantien liittymä) poistamalla nykyinen ajoyhteys. Tien alkupääty Hopeatien risteyksessä on hyvin jyrkkä ja kapea. Autoliikenne suuntaa lähes poikkeuksetta Kuurintorpantielle ja ajoyhteyden poistaminen lisäisi noin kilometrin turhaa ajoa kiertämisen vuoksi. Suosittelen päättäviä tahoja käymään paikan päällä toteamassa tilanne, jota karttapiirros ei havainnollista riittävän hyvin. Ehdotan että ajoyhteys Kuurintorpantielle säilytetään nykyisellään ja Kuparipolun pohjoispäätyyn lisätään liikennemerkki kieltäen läpiajon, mutta sallien autoliikenteen Kuparipolun tonteille, sekä huoltoajon.