Siirry sisältöön

Puistosuunnitelman kommentointi

Puhekupla 15
Keskustelu | Espoon kaupunki
Keskustelu on päättynyt

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Perustiedot

Päättynyt: 21.1.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Säilytetään luonnontilainen puusto

Profiilikuvan paikka

Ulkoilija
20. tammikuuta 2021 kello 22.29.40

Väliniityn risteyksen kohdalla puistossa on kumpare, jossa kasvaa mäntyjä, koivuja ja kuusia. Tämä alue on kaunis ja tulisi säästää luonnontilaisena. Ohjataan jalankulkuväylä kiinni Väli-Henttaantiessä, jolloin puustoa ei tarvitse kaataa. Tarvittaessa voidaan Väliniityn risteyksen ajoväylää kaventaa tai ottaa tilaa tien länsireunalta, jotta puita kasvava alue voidaan säästää kokonaisuudessaan.

Pieni hiekkakenttä ennallistetaan mäntykankaaksi (muukin kotimainen puusto käy). Ei uutta parkkialuetta, niitä on jo rakennettu useita Tikasmäentielle (tila keväisille roskalavoille).