Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

NG8

Profiilikuvan paikka

@N
15. tammikuuta 2021 kello 20.22.23

Tämä kaavasuunnitelma on kamalaa katsottavaa.
Te yritätte tuhota Nikkilän ainoan kunnollisen virkistysalueen, kyseessä on viihtyisä, rauhallinen ja erittäin helppokulkuinen paikka.
Olette tekemässä tästä Korson kaltaista betonilähiötä ja sen myötä katoaa moni sellainen asia, minkä takia paikalliset täällä viihtyy.
Kaavoittajia ja suurinta osaa kuntapoliitikoista ei kiinnosta nykyisten asukkaiden mielipide, se on tullut jo aiemmin selväksi. Te teette näitä kyselyitä muodollisessa merkityksessä.
Sipoo ei enää edes yritä satsata laatuun, väljyyteen ja omaleimaisuuteen, te olette rakentamassa alueesta samanlaisen lähiön mitä löytyy naapurikunnista ja isoista kaupungeista. Teille näyttää olevan tärkeintä kasvu hinnalla millä hyvänsä.
Termi ”puutarhamainen pikkukaupunki” ei muuta sitä tosiasiaa, että olette viemässä erittäin suosittua ja viihtyisää ulkoilualuetta pois, että saatte kerrostaloja tilalle.
Junayhteys on vitsi, Sipoo laittaa rahaa jo pelkkään bussiyhteyteen mittavia summia, eikä julkista liikennettä käytä kuin harvat.
Jos junayhteys tulee, sillä pääsee harvakseltaan Keravalle. Kuka sinne haluaa?
Sipooseen ei muuteta kasvavien kerrostalolähiöiden takia, vaan ihan muista syistä, mutta sehän ei korruptoituneita poliitikoita pahemmin kiinnosta.