Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Kartanon keskuksen asemakaava (NG8)

Profiilikuvan paikka

@Jenni1
15. tammikuuta 2021 kello 23.19.43

Kaavasuunnitelma on surullista luettavaa.
Ettehän te nyt voi tuhota kuntalaisten erittäin rakasta ja paljon käytettyä ulkoilualuetta.
Tuollaisia isoja ja viihtyisiä ulkoilualueita on erittäin harvassa paikassa enää, älkää tätä pilatko rakennuksilla!
Sipooseen on viime vuosina rakennettu järkyttävä määrä kerrostaloja. Miksi Sipooseen pitää yrittää väkisin tehdä ongelmalähiöitä sen sijaan, että satsattaisiin perinteiseen tyyliin ja suosittaisiin tilavia omakotitontteja ja viihtyisiä virkistysalueita?Lapsiperheet mielellään muuttaisivat omakotitaloihin tilaville tonteille, jota ympäröi kaunis luonto, ei kerrostalokeskittymät ole mikään silmiä hivelevä komeus ja vetovoima.

Sitten Nikkilä-Kerava junayhteyteen. Mikä pakkomielle joillakin kunnanvaltuutetuilla nyt on tuohon henkilöjunaliikenteeseen?
Sipoossa kuljetaan pääosin omalla autolla.
Harvaa ensin kävelee/ajaa autolla asemalle, siitä pääsee Keravalle ja sitten pitäisi vaihtaa toiseen julkiseen kulkuvälineeseen, että pääsee jatkamaan matkaa.
Matka on todella työläs, aikaa vievä ja epäkäytännöllinen.
En usko, että junayhteys on millään muotoa kannattava, mutta laskun maksaa pääosin sipoolaiset tästä järjettömyydestä, mitä kunnanvaltuutetut nyt ovat tekemisen puutteessaan keksineet.
Sipoolla on vielä jotain ainutlaatuista verrattuna moneen muuhun kuntaan, älkää nyt hyvänen aika tehkö tällaista virheliikettä.