Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Pienimmät omakotitalot asemakaavaluonnoksessa

Profiilikuvan paikka

@masy
9. helmikuuta 2021 kello 20.51.52

Webinaarissa todettiin kokeiltavaan pienten omakotitalojen rakentamishalukkuutta. Jos näille ei ole kysyntää, voidaan suunnitelmia muuttaa, sanottiin myös webinaarissa. Miten tämä on mahdollista sen jälkeen, kun valtuusto on hyväksynyt asemakaavan? Tehdäänkö mahdollisesti asemakaavan muutos?
Muutoin pidän hyvänä, että kaavoitetaan myös pieniä omakotitaloja. Tosin vie tilaa asukastiheydeltä, kun alue on kaavoitettu suurelle, n. 3000 asukkaan joukolle.

Profiilikuvan paikka

@DennisSöderholm
10. helmikuuta 2021 kello 10.53.04

Mikään asemakaava ei ole pysyvä, vaan se on voimassa siihen asti kunnes tehdään asemakaavan muutos ja niitähän tehdään koko ajan kun olosuhteet ja käyttötarpeet muuttuvat. Yleensä menee kuitenkin niin, että ensimmäisessä asemakaavassa alueen päärakenne, kuten katujen paikat, lyödään lukkoon ja asemakaavamuutoksella muutetaan esim. tonttien käyttöä. On tietenkin myös mahdollista muuttaa kadun paikkaa asemakaavamuutoksella jos sellainen tarve ilmenee. Valtuusto käsittelee myös asemakaamuutokset, tai kunnanhallitus jos kyseessä on vähäinen muutos.