Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Degerbergin virkistysalue

Profiilikuvan paikka

@ml13621
10. helmikuuta 2021 kello 9.44.02

Kaavakartassa Degerbergin alueelle on suunniteltu virkistysmetsä ulkoilureitteineen. Alueella on metsästetty sekä suur- että pienriistaa yli 80 vuoden ajan. Virallisen ulkoilualueen muodostaminen Degerbergiin saattaa muodostaa turvallisuusriskin tai alueella ei voi ehkä metsästää ollenkaan, jonka seurauksena pitkäaikaiset perinteet tulevat päätökseen. Miten aiotte sovittaa yhteen metsästysharrastuksen jatkumisen Nikkilän alueilla ja toisaalta tarjota kuntalaisille virkistysmetsiä?

Profiilikuvan paikka

@DennisSöderholm
10. helmikuuta 2021 kello 11.16.50

Juuri tästä syystä kysytään asukkaiden kommentteja kaavoista, jotta mahdollisesti huomaamatta jäänyt tieto saadaan selville. Lisäämme metsästysasian selvitettäviin asioihin.