Siirry sisältöön

Kysy lisää ja keskustele suunnitelmista

Puhekupla 102
Keskustelu | Sipoon kunta
Keskustelu on päättynyt

Kaavojen nähtävilläolon aikana (15.1.–15.2.2021) voit keskustella ja kysyä lisätietoja kaavoista täällä Otakantaa.fi-palvelussa. Kaavoittaja seuraa keskustelua ja vastaa kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan jo nähtävilläolon aikana.

Saatu palaute huomioidaan suunnittelussa mahdollisuuksien mukaan ja kootaan yhteenvedoksi kaavan asiakirjojen liitteeksi ja päätöksentekijöiden tietoon.

Mikäli et halua, että palautteesi näkyy julkisesti (jos se sisältää esim. henkilötietoja), palautetta voi myös lähettää suoraan kaavoittajalle (kysymykset) ja Sipoon kunnan kirjaamoon (kannanotot) viimeistään 15.2.2021. Palautetta kaavoista kerätään myös karttakyselyn avulla.

Kaava-aineistot ja yhteystiedot löytyvät kaavojen nettisivuilta:

Perustiedot

Päättynyt: 15.2.2021

Liitteet

  • Ei liitteitä
Ilmianna

Katso muut kommentit

Maisemallisesti arvokkaat alueet

Profiilikuvan paikka

@masy
10. helmikuuta 2021 kello 19.27.32

Nikkilän maisemahistoriallisessa selvityksessä kaavarungon KR3 liitteessä 4A on sivulla 20 yhteenveto maisemallisesti arvokkaista alueista keltaisella vinoviivoituksella merkittynä.
Tällaiseksi maisemallisesti arvokkaaksi avoimeksi alueeksi on merkitty myös rautatien ja Ollbäckenin pohjoispuolella oleva peltoalue Nikkilän kartanon etelä- ja länsipuolella Riihimäelle ja Gretasbäckenille . Tälle maisemallisesti arvokkaalle alueelle on kaavoitettu rakennuksia, myös kerrostaloja.

Eikö tämä osa sen maisemallisuuden arvon takia ole jätettävä viher-/viljelys/-laidunnusalueeksi tai ulkoilutarkoitukseen?

Toki on hienosti aivan alueen etelälaitaan puron läheisyyteen kaavoitettu onnistuneesti ulkoilutietä.